Libnet.ro
UNICEF

22:30

Bilant CEDO 2020:Romania, obligata sa plateasca despagubiri mai mari decat in toti ultimii 10 ani

România Liberă România Liberă,
Bilant CEDO 2020:Romania, obligata sa plateasca despagubiri mai mari decat in toti ultimii 10 ani

ANRP ar fi trebuit sa solutioneze pana la 20 mai 2018 toate dosarele constituite in temeiul Legii nr. continuă pe România Liberă

Romania, condamnata la CEDO sa plateasca despagubiri record pentru nerespectarea dreptului de proprietate

CEDO a obligat Romania sa plateasca despagubiri mai mari decat in toti ultimii zece ani la un loc, la o valoare totala de aproape 35 de milioane de euro, cele 188 de cauze referindu-se la nerespectarea dreptului de proprietate de catre statul roman, in special in dosare care privesc retrocedarea caselor nationalizate.

Bolt Romania a avut cel mai bun rezultat la nivel european

Bolt, principala platforma europeana de transport la cerere, a realizat o retrospectiva a anului 2020 in Romania, prin perspectiva celor mai populare destinatii ale utilizatorilor si a ratingurilor, analizand informatiile colectate prin utilizarea serviciilor sale de ride-hailing si micromobilitate.

ASOCIATIA PENTRU PROPRIETATE PRIVATA: 97% din despagubirile impuse Romaniei de CEDO in acest an sunt pentru nerespectarea dreptului de proprietate

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a stabilit in acest an condamnari prin care Romania trebuie sa plateasca despagubiri in valoare de 34,7 milioane de euro, iar 97% din aceasta suma 33,87 milioane de euro) reprezinta despagubiri in dosare pierdute pentru nerespectarea dreptului de proprietate in Romania, se mentioneaza intr-o analiza remisa astazi de Asociatia pentru Proprietate Privata APP).

Octombrie 2020, luna octombrie cu cei mai multi morti in Romania, de la Al Doilea Razboi Mondial in ultimii 16 ani, in nicio alta luna nu au fost inregistrate atatea decese

Cei 27. 491 de romani inregistrati decedati in octombrie 2020 reprezinta cel mai mare numar de morti ai oricarei luni octombrie din 1944 si pana in prezent. Institutul National de Statistica a confirmat.

Romania a avut cea mai mare crestere a cheltuielilor pentru comunicatii din UE in ultimul deceniu

Cheltuielile pentru comunicatii precum servicii postale, echipamente si servicii de telefonie si telefax) au avut in 2019 o pondere de 2,4% in cheltuielile totale de consum ale gospodariilor din Uniunea Europeana, pe primele locuri fiind gospodariile din Bulgaria 4,7%), Croatia 4%), Grecia 3,9%) si Romania 3,4%), arata datele publicate de Eurostat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )