Libnet.ro
UNICEF

08:30

Romania a avut cea mai mare crestere a cheltuielilor pentru comunicatii din UE in ultimul deceniu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a avut cea mai mare crestere a cheltuielilor pentru comunicatii din UE in ultimul deceniu

Cheltuielile pentru comunicatii precum servicii postale, echipamente si servicii de telefonie si telefax) au avut in 2019 o pondere de 2,4% in cheltuielile totale de consum ale gospodariilor din Uniunea Europeana, pe primele locuri fiind gospodariile din Bulgaria 4,7%), Croatia 4%), Grecia 3,9%) si Romania 3,4%), arata datele publicate de Eurostat. continuă pe Ziarul Bursa

Efectele pandemiei: China va depasi Statele Unite, devenind cea mai mare economie a lumii, cu 5 ani mai repede

China va depasi Statele Unite pentru a deveni cea mai mare economie a lumii in 2028, cu cinci ani mai repede decat se asteptau analistii pana acum, conform unui raport al think-thank-ului britanic Center for Economics and Business Research.

MIHAELA ANGHEL, PRIMA PERSOANA VACCINATA: A fost cea mai mare emotie

Mihaela Anghel, asistenta la Institutul Matei Bals din Capitala, a declarat ca este emotionata si se simte privilegiata sa fie prima persoana din Romania aleasa pentru a fi vaccinata impotriva noului coronavirus.

Tara cu cea mai mare rata de vaccinare: Peste 3% din populatie a fost deja imunizata impotriva COVID-19

Israelul este pe primul loc in lume la numarul de vaccinari raportat la populatie. 3,2% dintre locuitori au fost deja imunizati, a anuntat, pe o retea de socializare, Ambasadorul Israelului in Romania David Saranga.

Ilfovul continua sa fie judetul cu cea mai mare rata de infectare: 5.65

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, duminica, 27 decembrie, inca 2. 049 cazuri de noi cazuri la nicvel national. Pana astazi, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 615. 809 cazuri de persoane.

Scumpirile impun o crestere de salarii mult mai mare decat cea propusa de Guvern, afirma Cartel ALFA

Scumpirile din anul 2021 impun o crestere de salarii mult mai mare decat cea propusa de Guvern, afir.

Momentul relaxarii restrictiilor trebuie foarte bine gandit. Daca relaxarile sunt operate brusc, numarul de infectari ulterioare va fi mai mare (Raport BNR)

Momentul relaxarii restrictiilor ar trebui foarte bine gandit. Daca relaxarile sunt operate brusc, fara sa existe o esalonare a acestora in timp, atunci numarul de infectari ulterioare va fi mai mare, arata Raportul de analiza a convergentei Romania - Zona Euro, publicat luni de BNR. O redeschidere de doua ori mai rapida raportat la orice nivel) va duce la o crestere mai mult decat proportionala a cazurilor noi, mai precizeaza documentul.

Cea mai buna veste din pandemie pentru romani. Anuntul de azi ne bucura pe toti

Dupa ce in ultimele luni pandemia de coronavirus a adus numeroase decese si o crestere a infectarilor acum, primim si o veste buna. Astazi, 30 decembrie s-a inregistrat cel mai mic numar de pacienti la ATI din 21 noiembrie incoace. Cea mai buna veste din pandemie pentru romani Miercuri 30 decembrie, ora s-au inregistrat 4.

Viviana Sposub a raspuns la cea mai arzatoare intrebare. George Burcea e un mare norocos!

Formele apetisante ale Vivianei Sposub au starnit multe controverse in randul barbatilor. Asadar, ea a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor. Are silicoane iubita lui George Burcea? Viviana Sposub a raspuns la cea mai arzatoare intrebare inca de cand a aparut la Vorbeste lumea, Viviana Sposub a atras privirile multor barbati. Asadar, lumea s-a .

Cum va arata cea mai noua Sala a Sporturilor din Romania si ce competitii va gazdui

In primavara anului viitor, la Mioveni, in judetul Arges, va fi gata cea mai noua Sala a Sporturilor din Romania, ce va putea gazdui atat competitii nationale, cat si internationale.

Romania are cea mai moderna flota de ambarcatiuni de salvare din Europa, pentru instruirea marinarilor

Navigatorii sunt obligati sa urmeze diferite cursuri de perfectionare si instruire, printre care si cele de competenta in ambarcatiuni desalvare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )