Libnet.ro
UNICEF

23:30

Bilant COVID-19: Cele mai multe cazuri noi se inregistreaza in Bucuresti, Timis si Cluj

B1 B1,
Bilant COVID-19: Cele mai multe cazuri noi se inregistreaza in Bucuresti, Timis si Cluj

Grupul de Comunicare Stategica a raportat, joi, 14 ianuarie, inca3. 525 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19, la nivel national. Dintre acestea, cele mai multe s-au inregistrat in Bucuresti 560),. continuă pe B1

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Topul judetelor dupa noua raportare

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 - peste 600 - au fost raportate si marti in Capitala, in timp ce Cluj deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri in ultimele 24 de ore.

China raporteaza cele mai multe cazuri de COVID-19 din ultimele cinci luni. Unde au aparut

China a raportat, miercuri, cele mai multe cazuri de Covid-19 din ultimele cinci luni, intensificand restrictiile care includ plasarea in carantina a patru orase, a doua mare economie a lumii incercand sa impiedice un nou val de infectii, transmite Reuters.

Care sunt judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Cluj, pe locul III. in ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, injudetul Ilfov, rata este de 4,71 cazuri la mia de locuitori.

Care sunt judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj este pe locul II, iar Timis, pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat luni cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Ilfov, pe locul III.

Ilfov ramane judetul cu cele mai multe cazuri de COVID-19 din Romania si mentine restrictiile. Care sunt celelalte zone rosii

Ilfov se mentine in scenariul rosu, cu o rata de infectare de 4,45 raportata la mia de locuitori, in baza datelor din ultimele 14 zile, comunicate deGrupulde Comunicare Strategica GCS). in.

18 centre de vaccinare anti-COVID, amenajate in judetul Galati. Cele mai multe vor functiona in camine culturale si sali de sport

Au fost stabilite centrele de vaccinare anti-COVID care vor functiona in etapa a doua si a treia, in judetul Galati. Toate centrele au fost avizate temporar de Directia de Sanatate Publica Galati. Cele mai multe dintre ele au fost ameajate in camine culturale, sali de sport si sali de spectacole.

Bucuresti, Cluj si Timis au raportat cele mai multe noi infectari cu coronavirus. Evolutia epidemiei pe judete

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti, noi cifre privind evolutia epidemiei de coronavirus in Romania. Astfel, in ultimele 24 de ore, inca 3. 69 de persoane au fost testate pozitiv, au 1.

Meciul dintre Aston Villa si Tottenham, amanat dupa ce gazdele au inregistrat mai multe cazuri de coronavirus

Meciul dintre Aston Villa si Tottenham, programat, miercuri, in etapa a XVIII-a a campionatului Angliei, a fost amanat din cauza numarului mare de infectari cu Covid-19 la echipa gazda.

Ninge fara oprire in jumatatea de sud a Romaniei. Se circula greu pe cele mai multe artere, dar nu sunt drumuri inchise. Sfaturile autoritatilor pentru soferi (VIDEO)

Ninge de azi noapte fara oprire in judetele din jumatatea de sud a tarii. Stratul de zapada a atins in unele zone chiar si 25 de centimetri, informeaza B1 TV. in Capitala se circula in conditii de iarna.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )