Libnet.ro
UNICEF

16:00

Bilant MAI, dupa sarbatorile pascale: Au fost aplicate amenzi de peste sapte milioane lei

România Liberă România Liberă,
Bilant MAI, dupa sarbatorile pascale: Au fost aplicate amenzi de peste sapte milioane lei

In perioada sarbatorilor de Paste angajatii Ministerului Afacerilor Interne au aplicat amenzi de peste sapte milioane de lei, a transmis purtatorul de cuvant al institutiei, informeaza B1 Tv. continuă pe România Liberă

Catalin Striblea, despre rezultatele unui sondaj cu privire la relatia romanilor cu sarbatorile pascale: Daca suntem asa cucernici si milosi, cum de aratam cum aratam ca natie?

Cu prilejul Pastelui, jurnalistul Catalin Striblea, face cunoscute pe blogul sau rezultatele unui sondaj Avangarde cu privire la relatia romanilor cu sarbatorile pascale. Potrivit sondajului, 80% dintre romani.

Sondaj privind sarbatorile pascale. Romanii se declara credinciosi. 30% dintre ei nu au avut suficienti bani pentru mancarea traditionala

Cei mai multi dintre romani isi petrec Pastele acasa, in familie, dar aproape 30% nu au avut suficienti bani pentru mancarea traditionala, arata un sondaj de opinie realizat de Avangarde. 85% dintre cei.

Timis: Un motociclist a murit dupa ce a fost lovit de doua masini pe E 70

Un motociclist in varsta de 32 de ani a murit, marti, in urma unui accident produs pe E 70, drumul care leaga Timisoara de Vama Moravita, dupa ce a fost lovit de doua autoturisme, transmite corespondentul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )