Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bilantul Black Friday la F64: cu 75% mai multe vanzari si peste 14.000 de produse comandate de romani

Adevărul Adevărul,
Bilantul Black Friday la F64: cu 75% mai multe vanzari si peste 14.000 de produse comandate de romani

De Black Friday 2013, F64, cel mai mare magazin online de produse si accesorii foto-video a reusit sa vanda 14. 800 de produse, cu 75% mai mult decat in 2012. Veniturile totale au fost de 9 milioane de lei. continuă pe Adevărul

REPORTAJ Black Friday: Cum a fost sarbatoarea reducerilor la cel mai mare magazin online din Romania

Tu ce ti-ai cumparat de Black Friday?. Daca n-ai auzit intrebarea asta, atunci ai fost departe de oras, departe de Internet sau pur si simplu te-ai ascuns sub vreo piatra din munti. Ieri, a fost Black Friday pe rit romanesc. Adevarul a ajuns la magazinul online care a luat sarbatoarea consumista americana in desert, adica la eMAG. Dincolo de nebunia din magazine, de pe site-uri, la ground zero lucrurile sunt linistite.

Black Friday 2013: F64, vanzari de un milion de euro in 12 ore.

Magazinele online emag. ro, evomag. ro, F64 Studio si retailerul Domo au inregistrat, in primele 12 ore de la inceperea campaniei Black Friday, vanzari de peste 80 milioane de lei, relateaza Mediafax. Citeste si: Black Friday 2013: eMag a vandut patru masini in trei minute In cazul emag. ro, cel mai mare magazin online electroIT, vanzarile au atins la ora 12. 00 suma de 55 de milioane de lei, reprezentand contravaloarea a 100. 000 de comenzi. F64 Studio a vandut peste 7. 200 de produse in valoare, .

F64 Studio, venituri de peste 9 milioane lei de Black Friday

Magazinul online F64 a inregistrat, cu ocazia campaniei de Black Friday de anul acesta, venituri de peste 9 milioane de lei, fiind comandate 14. 800 de produse comandate, conform unui comunicat de presa.

Black Friday: Cel mai mare magazin pe foto-video are vanzari de un milion de euro si reduceri la tablete si telefoane

Black Friday a ajuns si la magazinele specializate pe echipamente foto si video. F64 Studio, cel mai mare din Romania, raporteaza vanzari de un milion de euro la ora 12. Iata care sunt reducerile la aparate foto si care ar fi cele interesante.

Bilantul evoMAG dupa Black Friday: vanzari mari dupa trei zile de reduceri

Dupa Black Friday 2013, magazinele isi fac bilantul. A fost un an mai productiv decat precedentii. evoMAG anunta ca a avut vanzari de peste 1,5 milioane de euro, iar comanda medie a fost de aproximativ 650 de lei.

Black Friday 2013: Vanzarile evoMAG au depasit un milion de euro si 75% din stoc a fost deja epuizat pana la ora 12.00

De Black Friday, pana la ora 12. 00, are si evoMAG cateva cifre. Spre exemplu, a reusit vanzari de peste un milion de euro si se bucura de succes in alte doua magazine ale grupului.

Black Friday continua, iar magazinele introduc noi produse la reducere

Da, inca primesc mesaje de la prieteni despre anumite produse pe care sa si le cumpere de Black Friday, cu toate ca apreciez ca sunt de 3 ori mai putine ca anul trecut. S-a terminat Black Friday? Black Friday nu s-a incheiat, pentru unii ofertele se termina saptamana viitoare, vineri, pe 29 noiembrie, atunci cand incepe in Statele Unite. Pana acum nu am gasit prea multe produse cu adevarat interesante. Situatia nu s-a schimbat, iar multe din cele care [].

Ce excursii au cumparat romanii de Black Friday.

Amatorii de reduceri au putut achizitiona vinerea trecuta tot felul de produse, de la electrocasnice si gadgeturi pana la mobila si bilete la teatru. Black Friday a cuprins insa si piata vacantelor. Mai multe agentii de turism am decretat ziua de vineri, ziua reducerilor de pana la 50%. Cum au mers vanzarile si pentru ce au optat romanii? Cosmina Vladu, manager operatiuni, Prestige ToursCel mai bine s-au vandut pachetele de Revelion pentru Dubai si Cipru, excursia in Kenya, dar si .

Black Friday 2013. FAN Courier a investit 3 milioane de euro in dotarea parcului auto.

FAN Courier, liderul de piata in domeniul serviciilor de curierat din Romania, este pregatit sa preia si sa distribuie volumul de marfa generat de Black Friday, ziua celor mai mari si mai multe reduceri din an, organizata anul acesta in data de 22 noiembrie. Pentru Black Friday 2013, FAN Courier a investit 3. 000 de euro in dotarea parcului auto cu peste 90 de autovehicule noi pentru livrari curierat local si transport national camionete, camioane, remorci, cap tractor TIR) si .

Black Friday la cel.ro - lista completa cu produsele aflate la reducere. Multe laptopuri si Blackberry Z10

Reducerile de Black Friday au adus in oferta cel. ro numeroase laptopuri la preturi avantajoase, accesorii mai ieftine pentru gameri dar si televizoare si proiectoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )