Libnet.ro
UNICEF

08:00

Bilantul deceselor provocate de coronavirus in China a ajuns la 1.380. Cate persoane sunt infectate

Adevărul Adevărul,
Bilantul deceselor provocate de coronavirus in China a ajuns la 1.380. Cate persoane sunt infectate

Bilantul deceselor provocate de coronavirus in China a ajuns la 1. 380, iar numarul persoanelor infectate se apropie de 64. 000, transmite CNN, care relateaza si despre riscul unei crize a personalului medical, dat fiind ca medici si asistente au fost infectati sau prezinta suspiciuni de infectare, unii fiind plasati in carantina. continuă pe Adevărul

Bilantul deceselor provocate de gripa a ajuns la 33. Ultima victima, o femeie de 52 de ani din Bihor

Inca doua victime s-au stins din viata din cauza gripei, bilantul deceselor ajungand la 33 a transmis Directia de Sanatate Publica DSP). Ultimele doua victime sunt un barbat de 50 de ani si o femeie de 52 de ani, cu patologie asociata din Bihor.

Coronavirus: Numarul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 1.107 Seful OMS: o mare amenintare la adresa intregii lumi

Autoritatea Sanitara din provincia chineza Hubei a anuntat ca 94 de persoane au decedat marti din cauza noului tip de coronavirus in aceasta provincie, ceea ce inseamna ca numarul total de cazuri din China continentala a ajuns la 1. 105, informeaza site-ul agentiei de presa Reuters. Epidemia coronavirus reprezinta o mare amenintare pentru restul lumii, a declarat, marti, seful OMS. Un expert epidemiolog din Hong Kong, care a jucat un rol major in combaterea epidemiei Sars in anii 2000, a declarat ca epidemia coronavirus din China ar putea afecta 60% din populatia globului, atata vreme cat virusul nu poate fi controlat.

CORONAVIRUS. Cel putin 100 de oameni au murit in ultimele 24 de ore. Bilantul deceselor a ajuns la peste 1000

Numarul deceselor provocate de coronavirus creste intr-un ritm alarmant. in ultimele 24 de ore peste 100 de oameni au murit rapusi de virusul fara leac.

inca doi MORTI din cauza GRIPEI. Bilantul deceselor a ajuns la 31

Inca doua persoane, din Arges si Iasi, au murit din cauza gripei. Potrivit INSP,numarul total al deceselor a ajuns in prezent la 31. Este vorba despre un barbat in varsta de 68 de ani, din judetul A.

Gripa face noi victime. Bilantul deceselor a ajuns la 29

Noi decese confirmate din cauza virusului gripal. Bilantul celor care au murit din cauza gripei a ajuns la 29, a anuntat Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Coronavirusul s-ar putea raspandi la doua treimi din populatia globala. Bilantul deceselor a depasit 1.000, iar numarul imbolnavirilor este de peste 43.000

Epidemia de coronavirus s-ar putea raspandi la doua treimi din populatia globala daca nu va fi tinuta sub control, potrivit principalului epidemiolog al autoritatii de sanatate publica din Hong Kong,.

4 noi decese din cauza gripei. Numarul total al deceselor provocate de virus a urcat la 29

4 noi decese provocate de gripa au fost confirmate oficial in ultimele 24 de ore, urcand numarul total al deceselor inregistrate in acest sezon la 29. Toate cele 4 victime erau nevaccinate si sufereau si de alte afectiuni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2593 seconds )