Libnet.ro
UNICEF

13:15

inca doi MORTI din cauza GRIPEI. Bilantul deceselor a ajuns la 31

B1 B1,
inca doi MORTI din cauza GRIPEI. Bilantul deceselor a ajuns la 31

Inca doua persoane, din Arges si Iasi, au murit din cauza gripei. Potrivit INSP,numarul total al deceselor a ajuns in prezent la 31. Este vorba despre un barbat in varsta de 68 de ani, din judetul A. continuă pe B1

inca doua persoane au murit din cauza gripei. Bilantul deceselor a ajuns la 25

Bilantul deceselor din cauza gripei a ajuns la 25, a anuntat luni Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

inca patru persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 29

Inca patru persoane au murit din cauza gripei, numarul deceselor ajungand la 29, a anuntat, marti, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Este vorba despre trei barbati si o femeie, doi dintre pacienti fiind din judetul Iasi, unul din Arges si unul din Mures.

Coronavirus: cati oameni au decedat pana acum din cauza acestuia. Bilantul deceselor l-a depasit pe cel din epidemia de SARS

Bilantul total al deceselor provocate de coronavirusul din Wuhan a ajuns la cel putin 813, dupa ce oficialii din provincia Hubei au anuntat ca inca 81 de oameni au murit in ultimele 24 de ore, relateaza CNN. Acestora li se adauga inca opt morti.

UPDATE Alte doua decese din cauza gripei, ridicand bilantul la 25

Doua femei in varsta de 66 si 64 de ani din Caras-Severin si Bistrita-Nasaud au murit din cauza gripei, ridicand bilantul victimelor la 25.

Ministerul Educatiei: 104 scoli sunt inchise partial miercuri din cauza gripei, astfel ca 3.653 de elevi au ramas acasa Vezi lista completa

Un numar total de 104 scoli sunt inchise partial din cauza gripei, miercuri, astfel ca 3. 653 stau acasa, a anuntat Ministerul Educatiei, potrivit HotNews. ro. Pe judete, situatia scolilor inchise arata.

Cursuri suspendate din cauza gripei. 27 de unitati de invatamant din Capitala, inchise partial sau integral

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a anuntat ca 27 de unitati de invatamant din Capitala sunt inchise luni partial sau integral, din cauza numarului mare de cazuri de gripa.

4 noi decese din cauza gripei. Numarul total al deceselor provocate de virus a urcat la 29

4 noi decese provocate de gripa au fost confirmate oficial in ultimele 24 de ore, urcand numarul total al deceselor inregistrate in acest sezon la 29. Toate cele 4 victime erau nevaccinate si sufereau si de alte afectiuni.

Coronavirusul s-ar putea raspandi la doua treimi din populatia globala. Bilantul deceselor a depasit 1.000, iar numarul imbolnavirilor este de peste 43.000

Epidemia de coronavirus s-ar putea raspandi la doua treimi din populatia globala daca nu va fi tinuta sub control, potrivit principalului epidemiolog al autoritatii de sanatate publica din Hong Kong,.

Ungaria: O retea care promova fake news-uri cu oameni morti din cauza epidemiei coronavirus a fost destructurata de politie

O retea din Ungaria care promova fake news-uri despre presupuse decese provocate de coronavirus a fost identificata de politie. Pana acum, Ungaria nu a inregistrat niciun caz de infectie cu virusul provenit din China.

Situatia scolilor din Capitala care au cursurile suspendate din cauza gripei

27 de unitati scolare din Bucuresti au cursurile suspendate partial sau integral din cauza gripei, anunta Inspectoratul Scolar Municipal.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )