Libnet.ro
UNICEF

21:15

Bilantul deceselor provocate de coronavirus in Italia a crescut cu 18 in 24 de ore, la 52

Adevărul Adevărul,
Bilantul deceselor provocate de coronavirus in Italia a crescut cu 18 in 24 de ore, la 52

Bilantul deceselor provocate de epidemia de coronavirus in Italia a crescut cu 18 in ultimele 24 de ore, la 52, a anuntat luni Agentia pentru Protectie Civila, citata de Reuters. continuă pe Adevărul

OMS a crescut nivelul de risc de la mare, la foarte mare. Bilantul deceselor provocate de coronavirus se apropie de 2.900

Organizatia Mondiala a Sanatatii a ridicat nivelul de risc global in ceea ce priveste Covid-19, de la mare, la foarte mare, vineri, pe masura ce coronavirusul a trecut de granitele Chinei,.

CORONAVIRUS |Italia: Bilantul deceselor a crescut cu 18 in 24 de ore

Agentia pentru Protectie Civila a declarat, luni, ca bilantul deceselor provocate de epidemia de coronavirus in Italia a crescut cu 18 in ultimele 24 de ore, ajungand astfel la 52. Mai mult, numarul total al .

Liderul unei secte din Coreea de Sud ar putea fi anchetat pentru crima, pe fondul deceselor provocate de coronavirus

Liderul unei secte religioase din Coreea de Sud ar putea fi anchetat pentru crima din cauza ca ar fi ascuns numele anumitor membri, in timp ce oficialii au incercat sa identifice pacientii iainte de raspandirea virusului, relateaza BBC.

Iran: Surse din spitale spun ca numarul deceselor provocate de coronavirus ar fi de 210

Cel putin 210 persoane din Iran au murit ca urmare a noii boli coronavirus, au spus surse din sistemul de sanatate al tarii pentru BBC.

Numarul deceselor provocate de Covid-19 a crescut la 21 in Italia. Primele cazuri de infectii cu coronavirus in Mexic, Nigeria, Belarus, Lituania si Noua Zeelanda. Iranul a anulat slujbele religioase, pentru prima oara in decenii

Numarul deceselor provocate de coronavirus in Italia a ajuns la 21, iar bilantul total al cazurilor confirmate de Covid-19 s-a ridicat la 888. Primele cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost inregistrate in Nigeria, Lituania, Belarus si Noua Zeelanda, potrivit Guardian. Pietele financiare din intreaga lume au fost afectate si ele din cauza epidemiei, in timp ce economia Chinei a inregistrat cea mai brusca scadere din ultimele decenii. 40: Franta raporteaza 19 noi cazuri de coronavirus si recomanda oamenilor sa nu mai dea noroc unii cu altii19. 40: Cel putin 210 persoane au murit din cauza coronavirusului in mai multe orase din Iran, scrie BBC Persia, potrivit Reuters. 35: Numarul total al cazurilor confirmate de infectare cu coronavirus in Italia a ajuns la 888, iar 46 de persoane s-au vindecat.

Bilantul deceselor din Italia, provocate de coronavirus, a ajuns la 52

Numarul decelor provocate de coronavirus in Italia a ajuns la 52, iar cel al infectiilor este de 1.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )