Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 181

B1 B1,
Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 181

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 615. 809 la data de 27decembrie, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 2. 049 de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de ore. De as. continuă pe B1

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 537

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 612. 373 la data de 25decembrie, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 3. 812de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de.

Capitala, lider in continuare la numarul de noi infectari, cu peste 500 de cazuri. Topul zonelor cu cele mai multe cazuri COVID

Bilantul infectarilor cu noul coronavirus din ziua de Craciun arata un trend in scadere, insa Bucurestiul continua sa fie primul in topul oraselor cu cele mai multe cazuri noi.

Numarul noilor infectari scade la nivel national, dar creste in Capitala. Topul zonelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19

Capitala ramane pe prima pozitie in topul zonelor unde au fost inregistrate cele mai numeroase noi infectari cu virusul SARS-CoV-2. in Bucuresti au fost raportate 1. 096 de cazuri noi, numarul total al imbolnavirilor ajungand la 95. Pe locul 2 este judetul Ilfov, cu 304 noi infectari, urmat de judetul Timis cu 276 cazuri noi.

Ilfovul a depasit Capitala la numarul de noi infectaricucoronavirus. Topul judetelor cu cele mai multe cazuri

Din cele 1. 387 de cazuri noi, diagnosticate in ultimele 24 de ore, in Ilfov au fost confirmate 219 cazuri de COVID-19, in timp ce Bucurestiul a coborat pe locul II, cu 184 de noi cazuri. Judetul Ilfov inregistreaza in acest moment si cea mai mare rata de transmitere a virusului SARS-CoV-2 la mia de locuitori - 5,95.

Topul judetelor dupa noua raportare de cazuri COVID-19: Bucuresti peste 500 de noi cazuri, in Covasna cele mai putine

Zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de infectie cu coronavirus, fata de ultima raportare, sunt Bucuresti - 537, Prahova - 196, Timis - 180, Ilfov - 166, informeaza, vineri, Grupul de Comunicare Strategica.

Medicul Virgil Musta, despre vaccinul anti-COVID-19: Cele mai multe dintre efectele secundare apar la nivelul bratului, acolo unde se injecteaza serul

Medicul Virgil Musta, a vorbit intr-un interviu pentru Adevarul, despre vaccinul anti-Covid-19. Duminica dimineata vor fi vaccinati si mediciide la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara. Printre.

Noua tulpina de coronavirus, semnalata in tot mai multe tari din Europa

UE a inceput sambata distribuirea vaccinului anti Covid, in conditiile in care toto mai multe tari d.

Cod galben de inundatii in mai multe judete din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis un cod galben de inundatii, in urma scurgerilor de pe versanti si a viiturilor rapide, in mai multe judete din tara. in intervalul.

Scandal intre mai multe persoane pe o strada din Craiova, un barbat de 26 de ani a fost ranit

Un scandal a avut loc in ziua de Craciun intre mai multe persoane pe o strada din Craiova, iar in urma conflictului un barbat de 26 de ani a fost agresat, fiind injunghiat in bratul drept.

Cele mai bune filme horror de pe Netflix. Top 19 de vazut

Daca Halloween-ul ar avea 365 de zile, fii sigur ca Netflix are grija sa ai la dispozitie un film de groaza diferit in fiecare noapte. Pentru cei ce nu au rabdare sa caute minute intregi un film, am pregatit un top de filme ce le puteti gasi pe platforma. Mai jos vei gasi cele mai .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )