Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 310

B1 B1,
Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 310

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 715. 438la data de 26 ianuarie, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 2. 877de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de. continuă pe B1

Care sunt judetele care au inregistrat, luni, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj este pe locul II, iar Ilfov pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, in scenariul rosu mai sunt doar doua judete, respectiv Timis, pe primul loc, unde rata de infectare este de 3,48 cazuri la mia de locuitori, urmat de judetul Cluj, unde rata de infectare este de 3,07 cazuri la mia de locuitori.

Judetele Cluj si Timis raman in scenariul rosu. Unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri noi de Covid-19 in ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, ca in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 2. 719 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, fiind facute 21. 410 de teste RT-PRC si 5. 334 de teste rapide. De asemenea, au fost raportate 94 de decese, bilantul fiind de 17. Numarul pacientilor internati la ATI este de 1.

Care sunt judetele care au inregistrat, marti, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Maramures pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, in scenariul rosuse mai afla doar judetul Timis, unde rata de infectare este de 3,42 cazuri la mia de locuitori.

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Brasov, pe locul III.

Topul tarilor europene cu cele mai multe investitii in startup-uri Fintech. Pe ce loc se afla Romania

Investitiile in firme fintech la nivel european au fost in total de circa 4 miliarde de euro, in prima jumatate a anului trecut, potrivit unui raport Tech. eu. Cele mai multe investitii le-au primit firmele din Marea Britanie si Germania.

Capitala, 310 noi cazuri de COVID-19 Topul judetelor dupa noua raportare

Capitala continua sa raporteze cele mai multe cazuri de coronavirus - 310 - in ultimele 24 de ore. Judetele cu cele mai multe imbolnaviri noi sunt Timis, Maramures si Brasov.

Peste 95.000 de doze de vaccin au sosit azi. Cele mai multe merg la Craiova

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) anunt.

Piata imobiliara in 2021 - unde se construiesc cele mai multe locuinte si care sunt preturile

In anul 2021 urmeaza sa fie date in folosinta, la nivel national, peste 200 de ansambluri rezidentia.

1.205 de doze de vaccin antiCOVID-19 pierdute, cele mai multe in Cluj intre motive: spargerea flacoanelor sau temperatura inadecvata

205 de doze de vaccin antiCOVID-19 au fost irosite de la inceputul campaniei de vaccinare in Romania si pana pe 21 ianuarie. Cele mai multe pierderi s-au inregistrat in judetul Cluj.

Bilantul COVID: Bucurestiul, 505 noi cazuri in ultimele 24 de ore. Numar mare de infectari si in judetele Timis si Cluj

Autoritatile au raportat, sambata, inca 2. 719 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19, in ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 505 a fost in Bucuresti, care ramane regiunea cu cele mai multe cazuri noi.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )