Libnet.ro
UNICEF

08:45

Topul tarilor europene cu cele mai multe investitii in startup-uri Fintech. Pe ce loc se afla Romania

Hotnews Hotnews,
 Topul tarilor europene cu cele mai multe investitii in startup-uri Fintech. Pe ce loc se afla Romania

Investitiile in firme fintech la nivel european au fost in total de circa 4 miliarde de euro, in prima jumatate a anului trecut, potrivit unui raport Tech. eu. Cele mai multe investitii le-au primit firmele din Marea Britanie si Germania. continuă pe Hotnews

Bucurestiul - pentru a treia zi consecutiv in scenariul galben. Topul zonelor cu cele mai multe noi infectari

Bucurestiul se afla pe primul loc in topul zonelor cu cele mai multe infectari 413 raportate vineri de GCS), insa capitala este pentru a treia zi in scenariul galben, cu o incidenta de 2,57 de cazuri 1. 000 de locuitori in ultimele 2 saptamani, astfel ca bucurestenii se asteapta la relaxarea restrictiilor. Pe locul 2 in top este judetul Timis cu 166 de noi infectari, urmat de judetul Brasov cu 148 de cazuri noi.

Care sunt judetele care au inregistrat, luni, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj este pe locul II, iar Ilfov pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, in scenariul rosu mai sunt doar doua judete, respectiv Timis, pe primul loc, unde rata de infectare este de 3,48 cazuri la mia de locuitori, urmat de judetul Cluj, unde rata de infectare este de 3,07 cazuri la mia de locuitori.

Piata imobiliara in 2021 - unde se construiesc cele mai multe locuinte si care sunt preturile

In anul 2021 urmeaza sa fie date in folosinta, la nivel national, peste 200 de ansambluri rezidentia.

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Brasov, pe locul III.

Judetele Cluj si Timis raman in scenariul rosu. Unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri noi de Covid-19 in ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, ca in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 2. 719 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, fiind facute 21. 410 de teste RT-PRC si 5. 334 de teste rapide. De asemenea, au fost raportate 94 de decese, bilantul fiind de 17. Numarul pacientilor internati la ATI este de 1.

Raed Arafat: Romania sta mult mai bine decat majoritatea tarilor europene. Avem 2% vaccinati

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a spus ca Romania sta bine la capitolul vaccinare, comparativ cu majoritatea tarilor europene. Stam mult mai bine decat majoritatea tarilor europene. Am ajuns pe zi sa vaccinam peste 30. 000 de oameni, a declarat Raed Arafat, in exclusivitate la Antena 3.

Planul Buy American. Joe Biden vrea ca agentiile federale americane sa cumpere mai multe produse locale

Joe Biden semneaza luni un decret prin care cere agentiilor federale sa cumpere mai multe produse americane - consolidand astfel planul Buy American -, cu scopul de a relansa productia nationala si de a apara locurile de munca, reluand astfel o tema a predecesorului sau Donald Trump, a anuntat consilierul economic al Casei Albe, relateaza AFP.

Cele mai scumpe cirese de pe piata. Pretul ireal platit pentru 500 grame. iti iei masina cu suma asta

Cele mai scumpe cirese din lume s-au vandut in Japonia. Suma este colosala si cu ea se poate cumpara o masina. Cat si de ce au costat atat de mult aceste fructe? Cele mai scumpe cirese de pe piata. Pretul ireal platit pentru 500 grame S-a pus un pret fenomenal de mare pentru jumatate de .

Cele mai scumpe rochii de mireasa regale

Nuntile regale sunt intotdeauna pline de fast. Asa cum este de asteptat, nici rochiile de mireasa nu se lasa mai prejos. Sunt creatii unicat ale unor designeri celebri si au trene care mai de care mai spectaculoase. Iata aici cele mai scumpe rochii de mireasa regale.

Cod galben si portocaliu de vant puternic, pana luni dimineata, in mai multe judete ale tarii. Unde lovesc ninsorile

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari de vant puternic. Pana luni dimineata, in Banat si in zona Carpatilor Occidentali si Meridionali va fi cod galben, iar la altitudini mari va fi cod portocaliu. Luni, in intreaga tara vor fi rafale de vant puternic.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )