Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bilantul tragediei feroviare din Spania a ajuns la 77 de morti. Este cel mai GRAV accident din ultimele 7 decenii

Antena3 Antena3,
Bilantul tragediei feroviare din Spania a ajuns la 77 de morti. Este cel mai GRAV accident din ultimele 7 decenii

UPDATE ora 08:00: Cel putin 77 de persoane au murit si alte 143 au fost ranite in accidentul de tren produs miercuri seara in Santiago de Compostella, in nord-vestul Spaniei, potrivit unui nou bilant provizoriu. continuă pe Antena3

Bilantul victimelor catastrofei feroviare din Spania a ajuns la 80 DE MORTI. Mecanicul de locomotiva, urmarit penal

50: Accidentul de tren care a avut loc miercuri seara la Santiago de Compostela, in nord-vestul Spaniei, s-a soldat cu 80 de morti, potrivit unui nou bilant prezentat joi de catre Prefectura Galicia,.

Rajoy anunta trei zile de doliu national in urma catastrofei feroviare din Spania.

Premierul spaniol Mariano Rajoy a anuntat joi trei zile de doliu national in urma accidentului feroviar in care au murit cel putin 78 de persoane, miercuri, in Galicia, transmite Mediafax. Voi semna astazi joi) un decret declarand trei zile de doliu national in intreaga Spanie, a declarat Rajoy, aflat intr-o vizita la locul catastrofei, una dintre cele mai sangeroase din istoria tarii, la Santiago de Compostela, in nord-vestul Spaniei, conform AFP. Citeste si ACCIDENT TREN SPANIA: zeci de .

Bilantul victimelor din Spania a ajuns la 77 de morti

Cel putin 77 de persoane au decedat in urma accidentului feroviar produs miercuri in nord-vestulSpaniei, alte 143 de persoane fiind ranite, anunta un bilant provizoriu al autoritatilor spaniole, citat de.

Primele imagini cu accidentul feroviar din Spania, soldat cu 77 de morti si 143 de raniti (VIDEO)

Primele imagini cu accidentul feroviar din Spania, in urma caruia au murit 77 de persoane si 143 de persoane au fost ranite, surprinse de camerele de supraveghere, au fost postate pe internet. Presedintele regiunii.

Bilantul final al accidentului feroviar din Spania numara 78 de morti

Cautarile echipelor de urgenta au luat final, joi, la locul accidentului de tren din Spania, bilantul final numarand 78 de morti. in plus, numarul ranitilor internati in spitale a ajuns la 95 de.

Primele imagini cu accidentul feroviar din Spania, soldat cu 78 de morti si 143 de raniti (VIDEO)

Primele imagini cu accidentul feroviar din Spania, in urma caruia au murit 78 de persoane si 143 de persoane au fost ranite, surprinse de camerele de supraveghere, au fost postate pe internet. Presedintele regiunii.

VIDEO Au aparut primele imagini cu accidentul de tren din Spania, in care si-au pierdut viata 77 de persoane

Au aparut primele imagini ale accidentului de tren din Spania, tragedie in care si-au pierdut viata 77 de persoane. In imagini se vede cum trenul intra cu viteza intr-o curba si se izbeste de parapetul de protectie, dupa care locomotiva se rastoarna.

Barack Obama se declara socat si intristat de catastrofa feroviara din Spania

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, s-a declarat socat si intristat de catastrofa feroviara din Spania, soldata cu cel putin 80 de morti, propunand un ajutor Guvernului de la Madrid, informeaza.

Rata somajului din Spania a scazut pentru prima data in ultimii doi ani

Somajul din Spania a scazut in trimestrul al doilea pentru prima data in ultimii doi ani, la 26,3%, informeaza AFP.

Accident feroviar in Spania cu 77 de morti. Care a fost cauza?

Cel putin 77 de persoane au murit si alte 143 au fost ranite in accidentul de tren produs miercuri seara in Santiago de Compostella, in nord-vestul Spaniei, potrivit unui nou bilant provizoriu anuntat joi dimineata de tribunalul regional din Galicia,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )