Libnet.ro
UNICEF

13:00

Biletele pentru concertul lui AndreRieu de anul viitor, epuizate in doar 180 de minute. Va fi si un al doilea concert

Adevărul Adevărul,
Biletele pentru concertul lui AndreRieu de anul viitor, epuizate in doar 180 de minute. Va fi si un al doilea concert

Toate cele 12. 500 de bilete puse in vanzare pentru concertul din 13 iunie, pe care artistul Andre Rieu urmeaza sa il sustina in Piata Constitutiei au fost epuizate in doar trei ore. Cererea uriasa i-a facut pe organizatori sa obtina un al doilea concert, cu o zi inaintea primului!. continuă pe Adevărul

UPDATE Biletele pentru primul si al doilea concert ale lui Andre Rieu s-au epuizat dimineata, respectiv dupa-amiaza zilei de miercuri. Violonistul anunta un al treilea concert in Piata Constitutiei

Violonistul Andre Rieu a anuntat al doilea concert in Bucuresti, pe 12 iunie 2015, dupa ce 12. 500 de bilete pentru primul sau concert in Romania s-au epuizat complet in numai trei ore de la punerea in vanzare, aceasta fiind cea mai rapida vanzare a unui concert al lui Andre Rieu inregistrata vreodata, potrivit unui comunicat de presa.

Proiect de buget CNA: institutia are nevoie de 10.250.000 lei pentru anul viitor

Consiliul National al Audiovizualului CNA), institutie finantata 100% de la bugetul de stat, are nevoie de un buget de 10. 000 de lei pentru anul viitor, potrivit proiectului de buget al CNA adoptat marti, in sedinta Consiliului, si care urmeaza sa.

Guvernul nu poate reduce TVA la carne anul viitor

Guvernul nu poate reduce TVA la carne anul viitor. Victor Ponta spune ca nu sunt bani suficienti. Discutia ar putea fi insa reluata dupa primul trimestru al anului viitor, mai ales ca scaderea TVA la.

RE/MAX vizeaza cresterea numarului de francize cu 15 noi locatii in anul viitor

RE/MAX, activant pe piata de real-estate, anunta ca a deschis cinci noi birouri la nivel national, raportat la planurile pentru anul viitor, compania vizand cresterea numarului de francize cu 15 noi locatii, pana la 27 de birouri in intreaga tara, potrivit unui comunicat al companiei remis redactiei.

Nivelul accizelor va fi exprimat in lei, incepand de anul viitor, si indexat cu inflatia din 2016

Nivelul accizelor va fi exprimat in lei, incepand de anul viitor, iar din 2016 va fi actualizat, anual, cu rata inflatiei, potrivit modificarilor adoptate de Guvern la Codul Fiscal.

Help Net va finaliza anul viitor rebrandingul celor 175 de farmacii

Lantul de farmacii Help Net, detinut de antreprenori locali, va finaliza anul viitor rebrandingul celor 175 de locatii, anunta compania.

Mango va deschide anul viitor un magazin in centrul comercial Cocor

Retailerul spaniol de moda vestimentara Mango va deschide anul viitor, in centrul comercial Cocor, un magazin de 800 de metri patrati sub cel mai nou concept adoptat la nivel global, potrivit unui comunicat al agentiei imobiliare DTZ Echinox, care a asistat Cocor in tranzactia de inchiriere.

Klaus Iohannis: De anul viitor, ma voi implica intr-o campanie de incurajare a lecturii

Presedintele ales Klaus Iohannis a publicat, pe contul sau de Facebook, un text in care subliniaza ca autobiografia sa, Pas cu pas, a ajuns la 100. 000 de exemplare si s-a angajat ca, anul viitor, sa promoveze lectura.

Noutati la Pro TV anul viitor: un show cu vedete din Romania in jungla din Africa

Pro TV va difuza anul viitor reality-show-ul Im a celebrity, get me out of here/Sunt celebru, scoate-ma de aici!, la care vor participa 12 vedete din Romania, celebritati care trebuie sa traiasca in conditii grele, in jungla din Africa de Sud.

Andre Rieu, record in Romania: 12.500 de biletele vandute in 3 ore pentru concertul din vara lui 2015

Andre Rieu a bifat un record in Romania inainte de primul sau concert. Cele 12. 500 de bilete pentru evenimentul de pe 13 iunie 2015, din Piata Constitutiei din Bucuresti, puse in vanzare pe 10 decembrie, la ora 9. 00, s-au vandut in trei ore.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )