Libnet.ro
UNICEF

01:05

Biletele pentru meciul Romania - Feroe sunt aproape epuizate. Arena Ilie Oana va fi plina

România Liberă România Liberă,
Biletele pentru meciul Romania - Feroe sunt aproape epuizate. Arena Ilie Oana va fi plina

Federatia Romana de Fotbal FRF) a epuizat aproape toate biletele scoase la vanzare pentru meciul dintre Romania si Insulele Feroe, care va avea loc la Ploiesti. Doar 2500 tichete mai sunt disponibile. continuă pe România Liberă

UEFA a stabilit brigada de arbitri pentru meciul Romania - Insulele Feroe

UEFA a delegat o brigada portugheza pentru meciul dintre Romania si Insulele Feroe, din cadrul etapei a cincea a preliminariilor Campionatului European din 2016.

Meciul Romania-Feroe,din preliminariile Euro 2016, prefatat la Adevarul Live: e primul joc din istoria nationalei care se joaca la Ploiesti

In studioul emisiunii Adevarul Live a fost prefatat duelul dintre Romania si Insulele Feroe, care conteaza pentru preliminariile Euro 2016.

EURO 2016 Un baimarean in Nationala Romaniei de fotbal pentru meciul cu Insulele Feroe

Un fost jucator la FC Baia Mare, Claudiu Bumba a fost convocat de selectionerul Anghel Iordanescu pentru meciul cu Insulele Feroe din preliminariile EURO 2016. in prezent Claudiu Bumba joaca ca mijlocas pentru ASA Tg. Mures.

De azi se vand tichete pentru meciul cu Feroe si la casele de bilete, din Bucuresti si Ploiesti. cele mai ieftine sunt 20 de lei

De marti, 24 martie, suporterii echipei nationale pot cumpara bilete la meciul Romania - Feroe, 29 martie, ora 19:00, si de la casele stadionului Ilie Oana din Ploiesti. in plus, vor fi si alte puncte de vanzare in Ploiesti si in Capitala.

Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat lotul pentru meciul Romaniei cu Insulele Feroe

Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat lotul de 25 de jucatori pentru meciul cu nationala Insulelor Feroe, din preliminariile Euro-2016, printre fotbalistii convocati numarandu-se Laszlo Sepsi, Claudiu Bumba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )