Libnet.ro
UNICEF

19:15

UEFA a stabilit brigada de arbitri pentru meciul Romania - Insulele Feroe

România Liberă România Liberă,
UEFA a stabilit brigada de arbitri pentru meciul Romania - Insulele Feroe

UEFA a delegat o brigada portugheza pentru meciul dintre Romania si Insulele Feroe, din cadrul etapei a cincea a preliminariilor Campionatului European din 2016. continuă pe România Liberă

Biletele pentru meciul Romania - Feroe sunt aproape epuizate. Arena Ilie Oana va fi plina

Federatia Romana de Fotbal FRF) a epuizat aproape toate biletele scoase la vanzare pentru meciul dintre Romania si Insulele Feroe, care va avea loc la Ploiesti. Doar 2500 tichete mai sunt disponibile.

Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat lotul pentru meciul Romaniei cu Insulele Feroe

Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat lotul de 25 de jucatori pentru meciul cu nationala Insulelor Feroe, din preliminariile Euro-2016, printre fotbalistii convocati numarandu-se Laszlo Sepsi, Claudiu Bumba.

EURO 2016 Un baimarean in Nationala Romaniei de fotbal pentru meciul cu Insulele Feroe

Un fost jucator la FC Baia Mare, Claudiu Bumba a fost convocat de selectionerul Anghel Iordanescu pentru meciul cu Insulele Feroe din preliminariile EURO 2016. in prezent Claudiu Bumba joaca ca mijlocas pentru ASA Tg. Mures.

Meciul Romania-Feroe,din preliminariile Euro 2016, prefatat la Adevarul Live: e primul joc din istoria nationalei care se joaca la Ploiesti

In studioul emisiunii Adevarul Live a fost prefatat duelul dintre Romania si Insulele Feroe, care conteaza pentru preliminariile Euro 2016.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )