Libnet.ro
UNICEF

19:15

Bill Gates, in fruntea topului celor mai bogati oameni din lume! Cine il urmeaza pe miliardar

B1 B1,
Bill Gates, in fruntea topului celor mai bogati oameni din lume! Cine il urmeaza pe miliardar

William Henry Gates al III-lea 61 de ani), cofondatorul Microsoft, continua sa fie pe primul loc pentru al patrulea an consecutiv si al 18-lea in ultimii 22 de ani, cu o avere personala estimata la 86 de. continuă pe B1

Top Forbes: Bill Gates, cel mai bogat om din lume pentru al patrulea an consecutiv. Ion Tiriac, singurul roman in acest clasament

Bill Gates, cofondatorul companiei Microsoft, este inca cel mai bogat om din lume, potrivit clasamentului realizat de revista Forbes. in varsta de 61 de ani, Gates se afla pe primul loc in acest top pentru al patrulea an consecutiv. Averea sa personala este estimata la 86 de miliarde de dolari. Ion Tiriac este singurul roman inclus in ultima editie a topului miliardarilor realizat de revista americana Forbes, pe locul 1. 795 la nivel mondial.

Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume, gigantii internetului se apropie rapid (Forbes)

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, ramane cel mai bogat om din lume, potrivit clasamentului revistei Forbes publicat luni, si care confirma ascensiunea de nestopat a gigantilor internetului, scrie AFP.

Topul celor mai fericite tari din lume: Norvegia, pe primul loc, Romania se afla pe locul al 57-lea

Norvegia a depasit Danemarca si ocupa primul loc in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit unui raport oficial publicat luni, ai carui realizatori au indemnat natiunile din lumea intreaga sa stimuleze increderea sociala si egalitatea pentru a ameliora bunastarea cetatenilor lor, scrie News. ro, citand Reuters. Romania ocupa locul al 57-lea in acest clasament ce include 155 de tari.

David Rockefeller a murit. Filantropul era cel mai batran miliardar din lume

Filantropul David Rockefeller, cel mai batran miliardar din lume, a murit luni la varsta de 101 ani. Forbes l-a inclus, in aceeasi zi, in clasamentul celor mai bogati oameni din lume, cu o avere de 3,3 miliarde de dolari.

Topul mondial al fericirii: Norvegienii sunt cei mai fericiti oameni din lume. Pe ce loc se afla romanii

Norvegia este cea mai fericita tara a lumii, detronand Danemarca in Raportul Mondial al Fericirii 2017 al Retelei de Solutii pentru Dezvoltare Durabila SDSN), un program mondial lansat de ONU in 2012, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )