Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume, gigantii internetului se apropie rapid (Forbes)

Hotnews Hotnews,
 Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume, gigantii internetului se apropie rapid (Forbes)

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, ramane cel mai bogat om din lume, potrivit clasamentului revistei Forbes publicat luni, si care confirma ascensiunea de nestopat a gigantilor internetului, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Top Forbes: Bill Gates, cel mai bogat om din lume pentru al patrulea an consecutiv. Ion Tiriac, singurul roman in acest clasament

Bill Gates, cofondatorul companiei Microsoft, este inca cel mai bogat om din lume, potrivit clasamentului realizat de revista Forbes. in varsta de 61 de ani, Gates se afla pe primul loc in acest top pentru al patrulea an consecutiv. Averea sa personala este estimata la 86 de miliarde de dolari. Ion Tiriac este singurul roman inclus in ultima editie a topului miliardarilor realizat de revista americana Forbes, pe locul 1. 795 la nivel mondial.

VIDEO Titlul de cel mai bun profesor din lume, acordat unei canadience ce preda intr-un sat izolat din Arctica

O femeie ce preda intr-un sat izolat din zona arctica a Canadei a castigat duminica, la Dubai, titlul de cel mai bun profesor din lume, care este insotit de un cec in valoare de 1 milion de dolari, transmite AFP online.

Un soldat nord-coreean a reusit sa se apropie la doar cativa centimetri de secretarul american de stat, in cel mai infricosator loc de pe Pamant (FOTO)

Rex Tillerson, secretarul american de stat, a petrecut cateva ore joi intr-un loc pe care Bill Clinton l-a numit la un moment dat cel mai infricosator loc de pe Pamant, noteaza.

Cel mai batran miliardar din lume, David Rockefeller, a murit la 101 ani

Cel mai batran miliardar din lume, David Rockefeller, a murit in somn, luni dimineata, la resedinta sa din New York.

Imagini care iti taie respiratia: Cum arata cel mai lung pod maritim din lume (VIDEO)

Imagini spectaculoase cu cel mai lung podmartitim din lume. Aflat in provincia Shandong, din estul Chinei, podul Jiaozhou Bay masoara 42 de kilometri lungime si are sase benzi de circulatie in.

David Rockefeller a murit. Filantropul era cel mai batran miliardar din lume

Filantropul David Rockefeller, cel mai batran miliardar din lume, a murit luni la varsta de 101 ani. Forbes l-a inclus, in aceeasi zi, in clasamentul celor mai bogati oameni din lume, cu o avere de 3,3 miliarde de dolari.

Cel mai CIUDAT semafor din lume: Este aprins pe culoarea rosie de trei decenii. Explicatia este INCREDIBILA

Cel mai ciudat lucru din orasul german Dresda este un semafor. Acesta nu este orice semafor, ci unul care sta pe culoarea rosie de 28 de ani. El se afla la intersectia a patru strazi si ii obliga pe.

Tibi Useriu a intrat in istorie. Romanul a castigat pentru a doua oara cel mai greu ultramaraton din lume

Organizatorii 6633 Arctic Ultra au anuntat ca Tibi Useriu a castigat pentru a doua oara cel mai dur ultramaraton din lume. Problemele de sanatate care l-au insotit in ultimele doua zile erau cat pe ce sa-i determine pe medici sa nu-l lase sa continue cursa. Romanul a parcurs ultimii 50 de kilometri pe propria raspundere, dupa ce ranile i s-au infectat. Tibi a reusit sa-si bata recordul de anul trecut, ajungand cu peste 15 ore mai devreme.

O profesoara din Canada a fost aleasa cel mai bun dascal din lume si a castigat un premiu de un milion de dolari

Profesoara Maggie MacDonnell a primit un premiu in valoare de un milion de dolari pentru munca ei in cadrul unei comunitati izolate din nordul extrem al Canadei.

Tragedie pentru cea mai bogata familie din lume: Miliardarul David Rockefeller a murit la varsta de 101 ani

Cel mai varstnic miliardar din lume, David Rockefeller a decedat la varsta de 101 ani, potrivit RT. Nepotul magnatului John D. Rockefeller a murit luni dimineata la domiciliu in timp de dormea, ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )