Libnet.ro
UNICEF

15:00

Bill Gates, previziune sumbra pentru industria turismului: Peste 50% din calatoriile in scop de afaceri vor disparea

B1 B1,
Bill Gates, previziune sumbra pentru industria turismului: Peste 50% din calatoriile in scop de afaceri vor disparea

Criza sanitara declansata de noul coronavirusva schimba radical modul in care oamenii calatoresc si fac afaceri, schimbarile ramanand in picioare si dupa sfarsitul pandemiei, a transmis. continuă pe B1

Cate zile vom munci de la birou in viitor. Previziunile miliardarului Bill Gates

Pandemia restructureaza in continuare piata muncii, la nivel mondial, miliardarul Bill Gates avansand o ipoteza de lucru la birou in functie de frecventa calatoriilor de afaceri.

Nicusor Dan, despre schema de ajutor de stat pentru industria culturala: Salut acest sprijin. Cultura este un motor de dezvoltare economica

In contextul in care vicepremierulRaluca Turcan a anuntat o noua schema de ajutor de stat pentru industria culturala, de pe urma careia ar urma sa beneficieze industria culturala independenta,.

Vicepremierul Raluca Turcan, despre noi ajutoare pentru industria culturala: Schema functioneaza sub forma de granturi si vine sa completeze masurile pe care le-am luat deja (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, miercuri, o schema de ajutor de stat pentru industria culturala, care functioneaza sub forma de granturi, iar un memorandum in acest sens va fi prezentat in sedinta.

Antrenamente Kangoo Jumps online, gratuite, pentru persoanele de peste 55 de ani

Persoanele cu varsta de peste 55 de ani, din Romania, au ocazia, in perioada urmatoare, sa urmeze antrenamente Kangoo Jumps gratuit online, special create si adaptate pentru seniori de catre Kinga Sebestyen. in acest mod, orice persoana incadrata in aceasta categorie de varsta va avea parte de beneficiile acestui sport asupra sanatatii, dovedite in urma unui amplu studiu derulat in ultimii doi ani.

Nelu Tataru, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Pentru situatia de peste 30 de ani cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara. Spitalele care sunt in subordinea autoritatilor locale vor trece in coordonarea Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a precizat, sambata seara, dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, ca pentru situatia de peste 30 de ani si pentru autoritatile locale si neimplicare.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )