Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Pentru situatia de peste 30 de ani cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara. Spitalele care sunt in subordinea autoritatilor locale vor trece in coordonarea Ministerului Sanatatii (VIDEO)

B1 B1,
Nelu Tataru, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Pentru situatia de peste 30 de ani cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara. Spitalele care sunt in subordinea autoritatilor locale vor trece in coordonarea Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a precizat, sambata seara, dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, ca pentru situatia de peste 30 de ani si pentru autoritatile locale si neimplicare. continuă pe B1

Saloanele de ATI erau incuiate. Dezvaluire cutremuratoare facuta de Nelu Tataru, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Zece pacienti infectati cu COVID-19 internati in Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt au murit, sambata seara, dupa ce un incendiu puternic izbucnit intr-un salon de la etajul doi al unitatii medicale. Doctorul care era de garda si-a riscat viata pentru a-i scoate pe bolnavi din flacari si este si el acum in stare .

Tataru, intrebat daca se simte vinovat pentru ce s-a intamplat la Piatra Neamt: Pentru situatia de peste 30 de ani si pentru neimplicare cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara

Pentru situatia de peste 30 de ani si pentru autoritatile locale si neimplicare cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara, nu numai sistemul medical, fiindca am acceptat timp de 30 de ani sa traim intr-o astfel de situatie medicala, a sustinut ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intrebat daca se simte vinovat pentru ce s-a intamplat la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde 10 pacienti cu COVID au murit, iar alte 7 persoane, intre care un medic, au fost ranite intr-un incendiu care a mistuit sectia ATI.

Nelu Tataru se va deplasa la Piatra Neamt pentru evaluarea situatiei de la Spitalul Judetean

Ministrul Nelu Tataru se va deplasa, sambata seara, la Piatra Neamt pentru evaluarea situatiei, in urma incendiului izbucnit la sectia ATI a Spitalului Judetean, potrivit Ministerului Sanatatii, transmite Agerpres.

Tariceanu cere demisia Guvernului Orban dupa tragedia de la Piatra Neamt

Senatorul Calin Popescu-Tariceanu sustine ca Guvernul nu poate spune ca nu a stiut ca ceva era in neregula la spitalul din Piatra Neamt si a solicitat demisia premierului Ludovic Orban si a ministrului Sanatatii, Nelu Tataru.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, va merge de urgenta la Piatra Neamt pentru a vedea situatia din teren

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru se va deplasa in aceasta seara la Spitalul Judetean Piatra Neamt, acolo unde zece persoane au murit in urma unui incendiu la sectia ATI. Sunt pacienti infectati.

Tataru, intrebat daca se simte vinovat pentru ce s-a intamplat la Neamt: Pentru situatia de peste 30 de ani (...) cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, intrebat sambata seara la Letcani, daca se simte vinovat pentru ce s-a intamplat la Spitalul Judetean Piatra Neamt, ca pentru situatia de peste 30 de ani si pentru autoritatile locale si neimplicare cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara, nu numai sistemul medical, fiindca am acceptat timp de 30 de ani sa traim intr-o astfel de situatie medicala.

UPDATE Nelu Tataru, dupa vizita la Letcani, unde sunt mutati bolnavii COVID, care au ars la ATI: Din cei sase pacienti, 2 sunt intubati invaziv. Avem locuri in Iasi si in Bucuresti, dar si in Timisoara

22 Ministrul Sanatatii a vizitat spitalul de la Letcani, unde vor fi mutati cei sase pacienti de la ATI, din Piatra Neamt. Sunt operationale 80 de paturi ATI, din care avem 10 paturi.

10 persoane au murit in incendiul de la ATI COVID. Ministrul Sanatatii merge la Piatra Neamt

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, merge la Piatra Neamt pentru a coordona ancheta privind tragedia de la Spitalul Judetean unde 10 persoane au murit in urma unui incendiu la sectia ATI. Medicul de garda este in stare grava si va fi transferat la Iasi.

Echipa nationala de fotbal ajuta familiile celor care au murit in tragedia de la Piatra Neamt! Gestul facut de tricolori

Tricourile de joc pentru meciul cu Norvegia vor fi purtate de tricolori la partida organizata la Mogosoaia intre componentii lotului national, dupa care vor ajunge la oameni care fac donatii pentru familiile celor care au murit in incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt.

Ludovic Orban, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala

Ludovic Orban a anuntat ca va fi amanat evenimentul de lansare a programului de guvernare, care trebuia sa se desfasoare luni, Liderul PNL a adaugat ca a transmis tuturor colegilor liberali sa opreasca actiunile din campania electorala pentru doua zile. Marcel Ciolacu, liderul PSD, a transmis duminica dimineata primul ca formatiunea social-democrata isi suspenda orice actiune de campanie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )