Libnet.ro
UNICEF

19:30

Bill Gates, primul si anul acesta in topul Forbes al celor mai bogati americani

Adevărul Adevărul,
Bill Gates, primul si anul acesta in topul Forbes al celor mai bogati americani

Topul celor mai bogati oameni din SUA este dominat, si anul acesta, de co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, a carui avere a crescut, potrivit Forbes, de la 76 pana la 81 miliarde de dolari. in schimb, pentru prima data in ultimii 16 ani investitorul Warren Buffett nu mai ocupa pozitia locul doi. in locul lui Buffett se afla fondatorul site-ului de vanzari online Amazon, Jeff Bezos, a carui avere este estimata la 67 miliarde de dolari. continuă pe Adevărul

Marin Aldea, director Metrorex: Nu se vor modifica tarifele nici anul acesta, nici anul viitor

Tarifele de calatorie cu metroul vor ramane la fel atat anul acesta, cat si anul viitor, a declarat directorul general al Metrorex, Marin Aldea incadrul Zilei Portilor Deschise la statia de .

CNC a lansat a doua sesiune de concurs pentru anul acesta. Bugetul este de 20.000.000 de lei

Centrul National al Cinematografiei CNC) a lansat a doua sesiune de concurs pentru anul acesta, pentru care a alocat un buget de 20. 000 de lei.

Studiu: Schimbarile climatice fac prapad in agricultura. Peste 75.000 de hectare de culturi au fost afectate anul acesta, fata de 15.000 anul trecut

Peste 75. 000 de hectare de terenuri agricole au fost afectate in acest an, in Romania, de fenomene atmosferice extreme, fata de 15. 000 de hectare anul trecut, valoarea pierderilor economice fiind estimata la aproape 64 de milioane de lei, potrivit companiei de asigurari Gothaer.

Tariful de calatorie cu metroul nu se va modifica nici anul acesta nici anul viitor

Tarifele de calatorie cu metroul nu se vor modifica pana la sfarsitul acestui an, nici anul viitor, a declarat duminica directorul general al Metrorex, Marin Aldea, prezent la Ziua Portilor Deschise la Statia de Metrou Laminorului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )