Libnet.ro
UNICEF

14:45

Biografia lui Ferguson, una dintre cele mai vandute carti ale anului 2013

Adevărul Adevărul,
Biografia lui Ferguson, una dintre cele mai vandute carti ale anului 2013

Este perioada bilanturilor, iar editurile si publicatiile au stabilit topurile celor mai vandute carti din 2013. La mare cautare sunt biografiile, literatura pentru adolescenti, thrillerele, dar si literatura erotica. Pe primul loc in topul relaizat de The Guardian se afla autobiografia lui Sir Alex Ferguson, fostul antrenor al echipei Manchester United. continuă pe Adevărul

Cum arata unul dintre cele mai izolate locuri din lume: Insula de la capatul pamantului, locuita de 62 de persoane (VIDEO)

O insula ce se afla in Oceanul Pacific este unul dintre cele mai izolate locuri din lume, fiind vizitata de o nava cu provizii de cel mult doua ori pe an. Insula Palmerston din Oceanul Pacific, care face parte.

Insula de la CAPATUL LUMII. Un reportaj BBC despre cum este viata in unul dintre cele mai izolate locuri de pe planeta

O insula ce se afla in Oceanul Pacific este unul dintre cele mai izolate locuri din lume. Este vizitata de o nava cu provizii de cel mult doua ori pe an, iar pericolele de pe teritoriul sau tin departe .

Cele mai vandute carti din 2013. Infernul lui Dan Brown a fost cea mai cumparata carte din lume. in Romania, s-au cautat volumele lui Lucian Boia si Tudor Chirila

Cel mai cumparat roman al anului 2013 este Infernul lui Dan Brown, porivit site-ului www. amazon. com, dupa ce anul trecut in top, pe primul loc, s-a clasat romanul erotic, Cincizeci de umbre ale lui Grey. Cele mai vandut titlu de la Editura Polirom este Exercitii de echilibru, de Tudor Chirila. La Humanitas, in topul vanzarilor s-au clasat Sfarsitul Occidentului, de Lucian Boia, si Parabolele lui Iisus, de Andrei Plesu.

VIDEO Hocheiul, unul dintre cele mai agresive sporturi. Inclusiv la feminin

Rivalitatea dintre Statele Unite ale Americii este cunoscuta, iar implicatiile ei se fac simtite inclusiv in hocheiul feminin. Cel mai bun exemplu este ultima confruntare dintre cele doua parti, in care s-a iscat o bataie generala.

VIDEO Hocheiul, unul dintre cele mai agresive sporturi, inclusiv la feminin. Trecerea de la sport la bataie

Rivalitatea dintre Statele Unite ale Americii este cunoscuta, iar implicatiile ei se fac simtite inclusiv in hocheiul feminin. Cel mai bun exemplu este ultima confruntare dintre cele doua parti, in care s-a iscat o bataie generala.

FOTO Cele mai frumoase locuri abandonate din lume

Orase paraginite, insule fantomatice, gari pustite de trecerea implacabila a timpului sau castele in ruina, locuri uitate de oameni care ofera o imagine apocaliptica de o frumusete aparte. Site-ul distractify. com a facut o trecere in revista a unora dintre cele mai spectaculoase destinatii abandonate de pe intreg cuprinsul globului.

Cele mai importante 13 evenimente din piata de capital in 2013

Oferta Romgaz, frauda de la Harinvest, alegerile de la SIF-uri dar si schimbarile majore de la conducerea Bursei de Valori Bucuresti sunt doar cateva dintre cele mai importante evenimente din piata de capital romaneasca, in 2013. Vezi in slide-urile.

Sezon de shopping la Steaua: doua dintre cele mai mari cluburi din Europa vin dupa doi titulari ai lui Reghecampf

Campioana Romaniei a fost ciuca batailor in grupele Ligii Campionilor, insa jucatorii ei sunt monitorizati de granzii din Bundesliga si Premier League.

Top cele mai bune smartphone-uri in 2013

Ca in fiecare an, in timp ce il asteptam pe Mosul, ala rosu desenat de Coca-Cola, ne gandim la cele mai bune si mai populare produse lansate pe parcursul anului. Ne-am propus, cu acest articol, sa trecem in revista cele mai bune smartphone-uri din 2013, cele care merita toata atentia noastra, cu atat mai mult cu cat in 2014, evident, nu cred ca vor fi prezente intr-un top aproape nici unele din cele lansate anul acesta. Avand in vedere ca [].

Retrospectiva sportiva 2013: Cele mai bune momente video de sport din 2013

Va prezentam mai jos o parte din imaginile video din sport cele mai vizualizate din anul 2013 pe onlinesport. ro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )