Libnet.ro
UNICEF

08:45

Bioshock, una dintre cele mai populare francize, va avea parte de o continuare

Playtech Playtech,
Bioshock, una dintre cele mai populare francize, va avea parte de o continuare

Fanii indragitei serii Bioshock se vor bucura sa afle ca franciza fantastica va avea parte de o continuare, fie ea si de la un alt dezvoltator. 2K Games a facut un anunt foarte important in. continuă pe Playtech

Dimineata, una dintre cele mai cunoscute stiriste, in timpul liber, motociclista. Cine este vedeta care ii pune in incurcatura pe barbati, cu pasiunile ei (FOTO)

Un adintre cele mai cunsocute stiriste ale Antenei 1 are pasiuni mai putin obisnuite pentru o domnisoara fragila, cum pare ea la prima vedere.

Una dintre cele mai mari cascade din lume a secat: E prima data cand vad asa ceva

Cele mai populare subiecte pe Twitter in 2019: Game of Thrones, primul loc pe categoria TV

Game of Thrones, Avengers: Endgame si actorul Tom Holland au fost printre cele mai populare subiecte pe Twitter din categoriile TV, filme si actori in 2019, potrivit unor clasamente facute publice de reteaua sociala.

Google Romania a anuntat topul cautarilor din 2019: Razvan Ciobanu, peste prezidentiale si europarlamentare Prohodul, versurile anului Vezi cele mai populare retete, filme, telefoane, diete si evenimente sportive (FOTO)

Google Romania a anuntat cele mai populare cautari din anul 2019. Daca eMag Black Friday a suscitat cel mai mare interes printre internauti, marea surpriza consta in faptul ca Razvan Ciobanu,.

MedLife a achizitionat Spitalul OncoCard Brasov, unul dintre cele mai mari centre private de diagnostic si tratament oncologic din Romnia

Sistemul Medical MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta semnarea achizitionarii pachetului integral de actiuni al Spitalului OncoCard din Brasov, unul dintre cele mai mari si mai moderne centre de diagnostic si tratament oncologic din Romania si din CEE.

Cele mai frumoase 30 de mesaje de Craciun pentru familie si prieteni

Urmeaza una dintre cele mai frumoase perioade din an, odata cu sosirea sarbatorilor de iarna. Cateva dintre urarile si mesajele pe care le vei regasi in aceasta colectie vor reusi sa le puna celor dragi un zambet pe buze, mai ales in perioada Craciunului. Daca simti ca nu ai inspiratie pentru a le trimite celor .

P Oxford International College, unul dintre cele mai prestigioase licee britanice, organizeaza sesiuni educationale demonstrative la Bucuresti si Constanta

Cand vine vorba despre alegerea traseului educational, incertitudinea apare la fiecare pas, atat pentru copii, cat si pentru parinti. Multitudinea de variante prezente la nivelul institutiilor de invatamant, precum si diversificarea continua a specializarilor dau nastere la numeroase semne de intrebare. Alegerea celui mai ofertant pachet educational si a celei mai potrivite specializari sunt momente extrem de importante si,in acelasi timp, complicate in viata copiilor si a parintilor.

El este al treilea barbat care a fost la un pas sa o faca mireasa. Cu cine s-a mai iubit Adelina Pestritu

Adelina Pestritu este una dintre cele mai populare vedete din Romania. De-a lungul timpului frumoasa bruneta a reusit sa puna pe jar mai multi barbati, insa unul singur a reusit sa o duca la altar. Cu cati barbati s-a iubit Adelina Pestritu si care dintre ei a fost la un pas sa o duca la .

Ce salariu ar avea Andreea Berecleanu, la Observatorul Antenei 1. Concureaza cu Andreea Esca la PRO TV?

Intr-una dintre cele mai sarace piete de publicitate din Europa, cum e cea din Romania, se tot vehiculeaza sume exorbitante ca si salarii pentru vedetele din diferitele trusturi de media din Romania. Printre mai noile subiecte de discutie se numara si Andreea Berecleanu si salariu pe care aceasta l-ar incasa de la mai-marii trustului din .

Cutremur in LUMEA MONDENA! S-a aflat tot despre INCINERAREA MONICAI TATOIU! Romania, in stare de SOC

Monica Tatoiu, una dintre cele mai nonconformiste persoane publice din Romania, a facut o noua serie de declaratii socante. Femeia de afaceri a spus ca si-a anuntat familia ca nu doreste sa fie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )