Libnet.ro
UNICEF

06:30

P Oxford International College, unul dintre cele mai prestigioase licee britanice, organizeaza sesiuni educationale demonstrative la Bucuresti si Constanta

Hotnews Hotnews,
 P Oxford International College, unul dintre cele mai prestigioase licee britanice, organizeaza sesiuni educationale demonstrative la Bucuresti si Constanta

Cand vine vorba despre alegerea traseului educational, incertitudinea apare la fiecare pas, atat pentru copii, cat si pentru parinti. Multitudinea de variante prezente la nivelul institutiilor de invatamant, precum si diversificarea continua a specializarilor dau nastere la numeroase semne de intrebare. Alegerea celui mai ofertant pachet educational si a celei mai potrivite specializari sunt momente extrem de importante si,in acelasi timp, complicate in viata copiilor si a parintilor. continuă pe Hotnews

MedLife a achizitionat Spitalul OncoCard Brasov, unul dintre cele mai mari centre private de diagnostic si tratament oncologic din Romnia

Sistemul Medical MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta semnarea achizitionarii pachetului integral de actiuni al Spitalului OncoCard din Brasov, unul dintre cele mai mari si mai moderne centre de diagnostic si tratament oncologic din Romania si din CEE.

Dimineata, una dintre cele mai cunoscute stiriste, in timpul liber, motociclista. Cine este vedeta care ii pune in incurcatura pe barbati, cu pasiunile ei (FOTO)

Un adintre cele mai cunsocute stiriste ale Antenei 1 are pasiuni mai putin obisnuite pentru o domnisoara fragila, cum pare ea la prima vedere.

DOLIU IMENS in industria AUTO: A MURIT unul dintre cei mai mari manageri ai lumii

Blestemul pietei auto! Dupadecesulparintelui conceptului Dacia Logan, si fostul director al Daewoo a murit. Kim Woo Choong 82 de ani) a decedat, luni, in spital din cauza unei boli cronice, a anunta.

Bioshock, una dintre cele mai populare francize, va avea parte de o continuare

Fanii indragitei serii Bioshock se vor bucura sa afle ca franciza fantastica va avea parte de o continuare, fie ea si de la un alt dezvoltator. 2K Games a facut un anunt foarte important in.

Una dintre cele mai mari cascade din lume a secat: E prima data cand vad asa ceva

Ce legatura este, de fapt, intre Teo Trandafir si Mircea Badea. Vedeta Kanal D a vorbit despre cele mai importante momente dintre ei

Toata suflarea romaneasca a auzit sau i-au vazut macar odata, la televizor, pe vremea cand 7ABC era printre putinele posturi deteleviziune private din tara. Macar odata publicul romanesc a ras odata cu ei. Este vorba de unul din cele mai celebre cupluri de moderatori TV, Teo Trandafir si Mircea Badea. Ce legatura este, de fapt, .

S-a stins din viata unul dintre cei mai apreciati preoti din judetul Gorj

Alexandru Eugen Cornoiu, unul dintre cei mai cunoscuti preoti din judetul Gorjn s-a stins din viata, ieri, la varsta de 88 de ani.

Cele mai frumoase 30 de mesaje de Craciun pentru familie si prieteni

Urmeaza una dintre cele mai frumoase perioade din an, odata cu sosirea sarbatorilor de iarna. Cateva dintre urarile si mesajele pe care le vei regasi in aceasta colectie vor reusi sa le puna celor dragi un zambet pe buze, mai ales in perioada Craciunului. Daca simti ca nu ai inspiratie pentru a le trimite celor .

Orasul cu cel mai poluat aer din Romania. De ce este contestat studiul publicat de The New York Times

Calitatea aerului din Cluj-Napoca a fost mai proasta, in cea mai poluata zi din an, decat intr-unul dintre cele mai poluate orase din lume New Delhi, conform unui articol publicat in The New York Times.

Sulina cosmopolita. Povestea maririi si decaderii celui mai estic oras-port, unde altadata au trait oameni din 26 de natii

La sfarsitul secolului XIX, Sulina devenea unul dintre cele mai importante porturi de pe cursul Dunarii, dupa ce aici se stabilea Comisiunea Europeana a Dunarii. Institutia care se ingrijeade circulatia libera si fluida a navelor spre Marea Neagra a facut ca orasul romanesc sa devinaun centru administrativ de talia Bruxellesului contemporan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )