Libnet.ro
UNICEF

01:05

Birchall o ataca din nou pe Dancila, dupa dezbaterea de ieri seara

România Liberă România Liberă,
Birchall o ataca din nou pe Dancila, dupa dezbaterea de ieri seara

Ana Birchall iese la atac dupa ce Viorica Dancila a declarat, marti,ca nu a intervenit niciodata in . continuă pe România Liberă

De ce este acuzat Gigi Becali in noul dosar. Ce sanse are sa intre din nou la inchisoare, dupa ce i s-a pus si sechestru pe avere

Gigi Becali poate ajunge din nou in spatele gratiilor, dupa ce procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) l-au pus sub acuzare pentru spalare de bani si au solicitat sechestru pe avere in cuantum de 60 de milioane de euro intr-un dosar cu privire la o afacere cu un teren in Voluntari. in acelasi dosar este pus .

Tolontan, dupa dezbaterea lui Iohannis cu jurnalistii: O scurta cronica a unei intalniri plictisitoare!

Catalin Tolontan a tras cateva concluzii pesimiste dupa dezbaterea presedintelui Klaus Iohannis cu jurnalistii prezenti la eveniment. Coordonatorul editorial al publicatiei Libertatea scrie ca, in cele doua.

Cifre uimitoare pentru Viorica Dancila dupa conferinta maraton pe care a sustinut-o marti seara. Cati alegatori noi a castigat

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, miercuri, la Punctul de intalnire, date de ultima ora privind intentia de vot pentru Viorica Dancila dupa conferinta maraton de doua ore si jumatate pe care.

Catalin Botezatu ajunge din nou pe mana medicilor. Ce i se intampla dupa operatie

Catalin Botezatu nu a scapat de chinul cauzat de problemele legate de cancerul la colon. Celebrul creator de moda a suferit patru interventii chirurgicale la o clinica din Turcia, iar acum a ajuns din nou.

Spitalele de copii Marie Curie si Robanescu, care au peste 400 de copii internati, raman din nou 48 de ore fara apa calda si caldura, dupa ce saptamana trecuta au stat 3 zile fara apa si caldura

Spitalul de Copii Marie Curie si Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu, care nu au avut apa calda si caldura timp de peste 3 zile saptamana trecuta, raman din nou fara apa calda si caldura, timp de 48 de ore, incepand de luni, de la ora 15:00, potrivit unei informari transmise de RADET catre Directia de Sanatate Publica Bucuresti. Cele doua spitale au, impreuna, peste 400 de copii internati. Spitalul are obligatia potrivit legii sa asigure o sursa alternativa de incalzire si apa calda. Din pacate aceasta nu mai este functionala, de asta s-a ajuns aici, au explicat luni reprezentanti ai RADET pentru HotNews. ro.

Digi24: Ucigasul lui Marian Cozma, eliberat conditionat pentru comportament impecabil, a fost arestat din nou

Ivan Sztojka, ucigasul handbalistului Marian Cozma, a fost arestat din nou, luni, la un an dupa ce a fost eliberat pentru buna purtare, transmite Balazs Barabas, corespondentul Digi24 in Ungaria, citand site-ul 24. hu.

Catalin Botezatu, din nou pe mana medicilor. Clipe cumplite pentru creatorul de moda: inauntru am dureri

Catain Botezatu este din nou sub apriga supraveghere a medicilor. Ce se intampla acum cu vedeta si mai este starea sa de sanatate. Acesta le-a marturisit fanilor tot. Catalin Botezatu, din nou la spital Din pacate, nu a ajuns momentul in care Catalin Boteztau sa rasufle linistit. Acesta a ajuns din nou pe mana medicilor, .

Venetia e in stare de alerta. Se pregateste sa infrunte din nou invazia apelor, din cauza vantului puternic din larg

Venetia e in stare de alerta. Se pregateste sa infrunte din nou invazia apelor, din cauza vantului puternic din larg. Piata San Marco, aflata la cel mai mic nivel din Venetia, a fost din nou inundata.

Mircea Badea, observatie exploziva dupa dezbaterea paralela Dancila Iohannis

Mircea Badea face o observatiepertinenta, pe Facebook, in seara in care presedintele Klaus Iohannis si fostul premier Viorica Dancila se intrec in dezbateri electorale cu jurnalistii. Impresia.

Momentul dezbaterii. Raspuns spumos al Vioricai Dancila dupa ce a fost intrebata daca Dragnea a fost un om nociv pentru Romania

Schimb spumos de replici la dezbaterea Vioricai Dancila. intrebata de jurnalistul Dan Bucura daca Liviu Dragnea a fost un om nociv pentru Romania, fostul premier a venit cu un raspuns neasteptat. Candidatul PSD.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )