Libnet.ro
UNICEF

22:45

De ce este acuzat Gigi Becali in noul dosar. Ce sanse are sa intre din nou la inchisoare, dupa ce i s-a pus si sechestru pe avere

Playtech Playtech,
De ce este acuzat Gigi Becali in noul dosar. Ce sanse are sa intre din nou la inchisoare, dupa ce i s-a pus si sechestru pe avere

Gigi Becali poate ajunge din nou in spatele gratiilor, dupa ce procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) l-au pus sub acuzare pentru spalare de bani si au solicitat sechestru pe avere in cuantum de 60 de milioane de euro intr-un dosar cu privire la o afacere cu un teren in Voluntari. in acelasi dosar este pus . continuă pe Playtech

Gigi Becali, chemat la DNA intr-un dosar de spalare de bani: Mi-e frica, tare frica

Gigi Becali a ajuns din nou in fata procurorilor de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat intr-un dosar in care a mai dat declaratii si nepotul sau, Vasile Geambazi. intrebat daca va fi pus sub acuzare pentru spalare de bani, patronul FCSB a raspuns: Da, tata. Gigi Becali a fost audiat de .

Gigi Becali si nepotul sau, urmariti penal intr-un dosar de spalare de bani, dupa audierile de la DNA

Gigi Becali si nepotul sau sunt urmariti penal pentru spalare a banilor, fapte care ar fi fost savarsite in perioada 2014-2019, a anuntat DNA, dupa ce oamenii de afaceri au fost audiati marti intr-un dosar privind transferul unui teren.

Nepotul lui Gigi Becali, audiat la DNA intr-un dosar privind afaceri imobiliare

Nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, a ajuns, marti dimineata, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru audieri. Procurorii nu au oferit, pana acum, detalii despre calitatea sau dosarul in care a fost citat acesta, transmite Mediafax.

Nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, audiat la DNA

Nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, a fost audiat marti la DNA intr-un dosar referitor la o afacere imobiliara. La iesirea din sediul Directiei, el a declarat ca procurorii il acuza de spalare de bani,.

DigiSport: Reactia lui Gigi Becali, dupa ce DNA i-a pus sechestru pe conturi! Zic ca am spalat 50 de milioane de euro!

Gigi Becali are din nou probleme cu legea. Finantatorul FCSB a fost astazi la DNA, iar Directia Nationala Anticoruptie i-a pus sechestru pe avere. Omul de afaceri a explicat pentru Digi Sport despre ce este vorba.

Probleme mari pentru Gigi Becali. DNA i-a pus sechestru pe avere

Gigi Becali are din nou probleme cu legea. Finantatorul FCSB a fost marti la Directia Nationala Anticoruptie si aflat acolo ca i-a pus sechestru pe avere. Mi-au pus sechestru pe avere. O sa ma duc sa-i.

Omul de incredere al lui Gigi Becali, despre legatura nebanuita cu Ceausescu. Maturisiri inedite din trecutul lui Alexandru Tudor

Alexandru Tudor, arbitrul roman de fotbal, retras din activitate este din nou in vizorul mass-media dupa ce a aparut in acest weekend la emisiunea Profesionistii, difuzata pe TVR 1. Cine este Alexandru Tudor Fostul arbitru este acum angajat al FCSB si este, totodata si mana dreapta a lui Gigi Becali. Alexandru tudor s-a apucat de .

Gigi Becali, dupa ce a fost audiat la DNA: Credeti ca dracii stau? (VIDEO)

UPDATE: Gigi Becali a fost audiat in dosarul nepotului sau, Vasile Geambazi. Becali a sustinut ca totul este o prigoana de care el se bucura, pentru ca altfel ar insemna ca nu este demn de.

Gigi Becali si nepotul sau sunt urmariti penal pentru spalare de bani intr-o afacere imobiliara cu un teren din Voluntari

Gigi Becali a fost pus sub invinuire pentru spalare de bani de catre procurorii DNA. Dosarul ar fi fost deschis dupa o plangere penala a corpului de control al premierului. Miza este un teren din Voluntari pe.

Patronul FCSB, Gigi Becali, prezent la DNA

Patronul FCSB, Gigi Becali, a fost chemat la DNA in dosarul in care este implicat nepotul sau Vasile Geambazi, patronul AS Clinceni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )