Libnet.ro
UNICEF

10:45

Birchall, despre Sectia speciala: Nu este in beneficiul actului de justitie. Eu nu o sa-mi bat joc de CV-ul meu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Birchall, despre Sectia speciala: Nu este in beneficiul actului de justitie. Eu nu o sa-mi bat joc de CV-ul meu

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, spune ca va reactiona legal si constitutional la demersul sefei CSM, Lia Savonea, de a sesiza Curtea Constitutionala in cazul sau. In ceea ce priveste Sectia speciala, unul dintre motivele de disputa cu. continuă pe Wall-Street Ro

Birchall, dupa anuntul sefei CSM de sesizare a CCR: Voi reactiona legal si constitutional Despre Sectia speciala: Nu este in beneficiul actului de justitie. Eu nu o sa-mi bat joc de CV-ul meu

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, spune ca va reactiona legal si constitutional la demersul sefei CSM, Lia Savonea, de a sesiza Curtea Constitutionala in cazul sau. in ceea ce priveste Sectia speciala, unul dintre motivele de disputa cu sefa CSM, Birchall a spus ca, in forma actuala, aceasta structura de parchet nu este in beneficiul actului de justitie.

Birchall, despre Sectia speciala: Nu este in beneficiul actului de justitie. Eu nu o sa-mi bat joc de CV-ul meu

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat ca, in viziunea sa, Sectia Speciala de Investigare a Infractiunilor din Justitie nu este in beneficiul actului de justitie. Existenta acestei sectii.

Sapte membri ai CSM ii cer Liei Savonea sa sesizeze CCR privind inregistrarile in care Viorica Dancila vorbeste despre Sectia speciala ca miza a motiunii: Premierul stirbeste grav independenta autoritatii judecatoresti

Sapte membri ai Consiliului Superior al Magistraturii ii cer presedintelui CSM, Lia Savonea, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu inregistrarile aparute in spatiul public in care premierul Viorica Dancila spune la o sedinta cu parlamentarii PSD ca mizele motiunii de cenzura sunt legate de dosare, de sectia speciala, de numirea procurorilor. Cei sapte membri ai CSM considera ca prin aceste afirmatii Viorica Dancila stirbeste in mod grav independenta autoritatii judecatoresti si demonstreaza ca Guvernul si-a arogat competenta constitutionala a autoritatii judecatoresti.

Un nou dosar penal deschis de Sectia speciala impotriva procurorilor Mircea Negulescu si Alfred Savu de la DNA Ploiesti

Fostul procuror de la DNA Ploiesti Mircea Negulescu si Alfred Savu sunt urmariti penal de Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie pentru cercetare abuziva si represiune nedreapta, dupa ce ar fi ticluit probe nereale intr-un dosar, inducand ideea ca un judecator a luat mita o haina de blana. Cei doi sunt suspectati ca l-au deferit justitiei pe magistratul respectiv, desi stiau ca e nevinovat.

inchisoare, la vanzare: cat de speciala este puscaria Reading, scoala la licitatie de britanici

Autoritatile din Marea Britanie au decis sa scoata la licitatie o puscarie. Aceasta este localizata in Reading si a fost construita in perioada victoriana. Povestea ei este insa una foarte speciala si unii considera ca e demna de muzeu. Printre pasionatii de literatura inchisoarea din Reading are o specificatie speciala. Acolo a fost incarcerat Oscar .

Viorica Dancila, despre Sectia Speciala si Ana Birchall: Doamna ministru trebuia pana acum sa fie revocata, este opinia domniei sale, nu este opinia PSD

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri seara, despre pozitia ministrului Justitiei, Ana Birchall, legata utilitatea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ). Prim-ministrul.

Dosar penal la Sectia Speciala pentru completele de 5 judecatori. Cristina Tarcea si Livia Stanciu, vizate

Procurorii Sectiei pentru Investigare a Infractiunilor din Justitie au deschis dosar penal in rem, dupa ce au fost facute mai multe plangeri impotriva fostilor presedinti ai inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea si Livia Stanciu. Plangerile facute ar fi pentru abuz in serviciu.

Dosar la sectia speciala pentru Cristina Tarcea si Livia Stanciu, foste sefe ale inaltei Curti - surse

Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ) are in lucru un dosar care vizeaza plangeri pentru abuz in serviciu contra Cristinei Tarcea si Liviei Stanciu, fosti presedinti ai Instantei Supreme, urmarirea penala fiind in rem, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Un nou dosar penal deschis de Sectia speciala impotriva procurorilor Mircea Negulescu si Alfred Savu de la DNA Ploiesti

Procurorii Mircea Negulescu si Alfred Savu care au activat la DNA Ploiesti au fost pusi sub invinuire de Sectia de anchetare a magistratilor intr-un al doilea dosar penal. Ei sunt acuzati ca au trimis in judecata un magistrat pentru abuz in serviciu si luare de mita, desi ar fi stiut ca este nevinovat.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )