Libnet.ro
UNICEF

11:00

Birdman a fost desemnat cel mai bun film la gala Satellite Awards 2015

B1 B1,
Birdman a fost desemnat cel mai bun film la gala Satellite Awards 2015

Birdman, in regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu, a fost desemnat cel mai bun film a celei de a 19-a editii a galei Satellite Awards, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, relateaza Hollywood. continuă pe B1

Oscar 2015: niciun favorit clar pentru Cel mai bun film. Plusurile si minusurile peliculelor nominalizate

Oscar 2015. Desi s-a vorbit mult despre peliculele nominalizate la Oscar 2015, cu evidente partizanate si preferinte, in acest an nu exista un favorit clar la categoria Cel mai bun film, potrivit unei analize a prestigioasei publicatii de profil Variety.

Fifty Shades of Grey, considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, a fost interzis in China si alte tari

Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey, considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, a fost interzis in China, Malaysia, Indonesia si Kenya, scrie Reuters. in China, a doua cea mai mare.

REVISTA BLOGURILOR. Ce companie are cel mai bun punctaj al serviciilor de telefonie

In blogurile de luni, citim despre compania certificata pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date si telefonie mobila si despre motivele pentru care trebuie sa participam la conferinta PRbeta de la Timisoara.

Atletism: Marian Oprea, cel mai bun in 2014

Cei mai buni atleti din 2014, in fruntea carora s-a aflat, din nou, triplusaltistul Marian Oprea, au fost premiati sambata .

Cel mai bun medic, avionul spre Europa

Multe dintre situatiile medicale reprezentand cazuri sociale la Pediatrie, inregistrate la Spitalul de Urgenta din Constanta, isi gasesc rezolvarea in strainatate.

Bursa japoneza, la cel mai mare nivel din ultimii sapte ani si jumatate

Indicele Nikkei al bursei din Tokyo a incheiat sedinta de luni la cel mai bun nivel din ultimii sapte ani si jumatate, incurajata de evolutia pozitiva de pe Wall Street, de vineri, si de anuntul ca Japonia a iesit din recesiune in ultimul trimestru din 2014, scrie AFP, citata de Hotnews.

Snapdragon 810 nu are probleme cu supraincalzirea: Este mai bun ca Exynos 7420

Noile teste realizate de cei de la AnandTech nu au scos la iveala nicio problema de supraincalzire la Snapdragon 810, cel mai nou procesor Qualcomm. Marile flagship-uri Android ale acestui an vor avea Snapdragon 810. Cu toate acestea, exista un producator urias care a decis sa renunte la procesorul fabricatde Qualcomm: Samsung. Principala cauza, conform [].

Alerta terorista in Germania: Cel mai mare carnaval din nordul tarii a fost anulat, dupa informatii privind un posibil atac de origine islamista

Alerta terorista in Germania, din cauza unui atac terorist de origine islamista. Autoritatile au anulat cel mai mare carnaval organizat in nordul Germaniei, in orasul Braunschweig, relateaza postul.

Alerta terorista si in Germania: Cel mai mare carnaval din nordul tarii a fost anulat

Autoritatile germane au declansat duminica o alerta din cauza unui atac terorist de origine islamista si au anulat cel mai mare carnaval organizat in nordul Germaniei, in orasul Braunschweig, anunta Mediafax, citand Deutsche Welle. Politia din Braunschweig a anuntat ca evenimentul a fost anulat dupa ce surse de stat de incredere au aflat despre o amenintare concreta cu privire la comiterea unui atac de natura islamista.

Vladimir Putin a furat cat a putut de mult si este cel mai bogat om de pe planeta. Vezi cine spune asta

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este cel mai bogat om de pe planeta, cu o avere estimata la aproximativ 200 de miliarde de dolari, sustine omul de afaceri Bill Browder, care a fost la un moment dat un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )