Libnet.ro
UNICEF

01:05

Birdy a lansat videoclipul piesei Wings!

Devorator Monden Devorator Monden,
Birdy a lansat videoclipul piesei Wings!

Piesa va face parte de pe cel de-al doilea album al tinerei cantarete, intitulat Fire Within. Wings a fost compusa de Birdy insasi si Ryan Tedder, solistul formatiei One Republic, iar de producerea piesei s-au ocupat acelasi Tedder si Rich Costey. Videoclipul piesei a fost regizat de catre Sophie Muller si a avut premiera pe . continuă pe Devorator Monden

Olly Murs a lansat videoclipul piesei Right Place Right Time!

Artistul britanic pare a avea de gand sa lanseze cat mai multe single-uri de pe ultimul sau album, Right Place Right Time. Piesa care da titlul albumului beneficiaza acum si de un videoclip care a fost lansat astazi, 5 august. Videoclipul piesei il surprinde pe Olly Murs in diferite ipostaze: scriind piese in camera sa, .

Maite Perroni a lansat videoclipul piesei Tu y Yo

Noul single al artistei mexicane va face parte de pe primul sau album solo care va fi lansat in luna august, dar al carui titlu nu a fost inca dezvaluit. Maite a declarat despre albumul sau ca ne-am gandit sa alegem temele de pe album astfel incat oamenii care il asculta sa se identifice cu .

Diana Vickers ne incanta cu videoclipul piesei Music To Make Boys Cry!

Tanara cantareata britanica mai are mai mult de o luna la dispozitie sa puna la punct ultimele detalii ale viitorului sau album, intitulat Music To Make Boys Cry. Artista a lansat de curand videoclipul piesei care da titlul albumului. Videoclipul este amuzant, jucaus si plin de voie buna, surprinzand-o pe Diana in momentul organizarii unei .

Baietii de la EXO ne surprind cu miscarile lor din videoclipul piesei Growl!

Xiumin, Lu Han, Kris, Suho, Lay, Baekhyun, Chen, Chanyeol, D. , Tao, Kai si Sehun, adica EXO, au lansat zilele trecute videoclipul celui mai nou single al lor. Growl este extras de pe albumul de debut al formatiei, intitulat XOXO. Videoclipul se evidentiaza prin miscarile de dans ale baietilor care par floare la ureche pentru ei, .

Big Sean are un guest star special in videoclipul piesei Fire!

Dupa ce zilele trecute am avut ocazia sa ascultam noul single al rapperului, iata ca astazi avem parte si de videoclipul piesei Fire. Big Sean nu apare in niciun cadru al videoclipului care este unul simplu. In afara de cadrele in care apar mai multi trandafiri si flacarile de la final, pe tot parcursul videoclipului .

Chris Brown si Nicki Minaj au filmat videoclipul piesei Love More!

Filmarile au avut loc vineri in Los Angeles, iar videoclipul a fost regizat chiar de catre Chris Brown. Love More va face parte de pe viitorul album al artistului, intitulat X. O parte din filmari au avut loc intr-un club de noapte. In pozele de la filmari care s-au publicat pana in momentul de fata, .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )