Libnet.ro
UNICEF

16:45

Biroul Electoral a decis renumararea voturilor in Sectorul 5, unde ar fi castigat Piedone

România Liberă România Liberă,
Biroul Electoral a decis renumararea voturilor in Sectorul 5, unde ar fi castigat Piedone

Biroul Electoral al Sectorului 5 a decis renumararea voturilor in acest sector, a anuntat, miercuri,. continuă pe România Liberă

Scandalul de frauda la alegeri. Dan Tudorache cere renumararea voturilor de la Sectorul 1

Scandalul de frauda de la Sectorul 1 continua. Dupa ce luni Clotilde Armand a acuzat nereguli grave in incercarea de fraudare a alegerilor, contracandidatul sau, Dan Tudorache, sustine ca a cerut Biroului Electoral Central renumararea voturilor.

O decizie privind renumararea voturilor la Sectorul 1, amanata de BEC pentru miercuri Avocatul lui Dan Tudorache acuza denaturarea votului in 7 sectii: Tudorache e castigator la diferenta de 205 voturi

O decizie privind renumararea voturilor la Sectorul 1, asa cum a solicitat primarul PSD in exercitiu, Dan Tudorache, a fost amanata de Biroul Electoral Central pentru miercuri. Mihai Dragan, avocatul lui Dan Tudorache, a organizat o conferinta de presa in care a sustinut ca, de fapt, actualul primar PSD ar fi castigator la o diferenta de 205 voturi si ca votul e denaturat total fata de ce s-a consemnat.

Cristian Bacanu cere renumararea voturilor la Sectorul 5: O frauda uriasa

Cristian Bacanu, candidatul PNL pentru primaria Sectorului 5, acuza o frauda uriasa la o sectie de vot si cere renumararea voturilor.

Prim pas spre renumararea voturilor in Sectorul 5, unde primaria a fost castigata de Cristian Popescu Piedone, condamnat in prima instanta in dosarul Colectiv

Biroul Electoral a Sectorului 5 a decis, miercuri, renumararea voturilor in acest sector, acolo unde primaria a fost castigata de Cristian Popescu Piedone, condamnat in prima instanta la opt ani si sase luni.

Voturile din sectorul 5 la alegerile de duminica se renumara, a decis Biroul Electoral de Sector Decizia, contestata de Piedone Si la Calarasi s-a decis renumararea voturilor

Biroul Electoral al Sectorului 5 a decis renumararea voturilor pentru primarul de sector, a anuntat miercuri candidatul dreptei, Cristian Bacanu. Cristian Popescu Piedone, ales primar la sectorul 5 in urma alegerilor de duminica, a contestat decizia. Reprezentantii PSD au precizat, intr-o postare pe Facebook, ca Biroul Electoral a decis sa fie renumarate voturile si la Calarasi.

Surse: La cateva sectii din Sectorul 5 vor fi renumarate voturile. BEC a respins cererea PSD pentru renumararea voturilor la Sectorul 1

Biroul Electoral Central a respins, in sedinta de miercuri, solicitarile PSD de a fi renumarate voturile la Sectorul 1 din Bucuresti, au declarat surse ale institutiei pentru News. ro. in schimb, pentru Sectorul 5 va fi efectuata o renumarare la cateva sectii, au adaugat sursele citate.

Dan Tudorache asteapta de la Biroul Electoral Sector 1 decizia de renumarare sau nu a voturilor

Biroul Electoral Central a respins cererea PSD de renumarare a voturilor la sectorul 1, insa Dan Tudorache mai asteapta o decizie, cea a Biroului Electoral Sector 1 BES1). Aceasta in conditiile in care PSD a inaintat si catre Biroul Electoral de Sector o solicitare de renumarare a voturilor, potrivit afirmatiilor candidatului PSD. Un alt birou electoral, cel de la Sectorul 5, a decis renumararea voturilor.

Lucian Romascanu (PSD) a pledat pentru renumararea voturilor la Sectorul 1: Daca exista minime obiectiuni, ar trebui ca acestea sa fie infirmate sau confirmate de o renumarare (VIDEO)

Senatorul PSD Lucian Romascanu a vorbit, marti seara, in direct pe B1 TV, despre situatia iscata la alegerile locale din Sectorul 1 al Capitalei, ocazie cu care a pledat pentru renumararea voturilor, o procedura.

Biroul Electoral Central a respins anularea alegerilor in Sectorul 1

Biroul Electoral Central a respins, cu 12 voturi la 5, contestatia depusa de PSD cu privire la alegerile desfasurate in Sectorul 1. Candidatul PSD si primarul in functie, Dan Tudorache, ceruse, prin avocatul sau, anularea alegerilor sau renumararea voturilor de la sectiile din sector in contextul suspiciunilor de frauda.

Biroul Electoral de Sector a decis: Voturile de la Sectorul 1 nu vor fi renumarate

Dan Tudorache si sustinatorii sai au cerut cu insistenta renumararea voturilor, in urma acuzatiilor de frauda electorala. Clotilde Armand a declarat inca de ieri faptul ca nu sustine aceasta varianta, ia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )