Libnet.ro
UNICEF

01:05

Biserica Ortodoxa Romana, reactie privind legea parteneriatului civil

Antena3 Antena3,
Biserica Ortodoxa Romana, reactie privind legea parteneriatului civil

Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane,VasileBanescu, a declarat pentru DC News ca nu este de acord cu o lege a parteneriatului civil chiar daca aceasta ar viza doar cuplurile. continuă pe Antena3

Crin Antonescu, reactie pe tema parteneriatului civil

Liberalul Crin Antonescu a vorbit, pentru DC News, despre legea parteneriatului civil si drepturile care decurg din aceasta. Crin Antonescu a declarat, pentru DC News, ca este de acord cu o lege a parteneriatului.

Biserica Ortodoxa critica parteneriatul civil, ca sa nu uitam de ura fata de gay

Daca traia cineva cu impresia ca Biserica Ortodoxa Romana isi va vedea de religie dupa infrangerea memorabila de la referendum, s-a inselat amarnic. in urma cu aproximativ o zi, Ministrul delegat pentru Afaceri Interne a confirmat introducerea in parlament pe parcursul saptamanii viitoare a unui proiect de lege pentru definirea parteneriatului civil. Desi respectivul act [] .

Biserica Ortodoxa dezaproba ferm legalizarea parteneriatelor civile: Primul pas spre legalizarea casatoriilor dintre persoane de acelasi sex

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, a declarat marti, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca Biserica Ortodoxa Romana dezaproba ferm o eventuala legalizare a parteneriatului civil.

Weber, despre legea ALDE privind parteneriatului civil: Nu se pot infia copii de catre cuplurile de acelasi sex si interzice casatoriile intre homosexuali

Proiectul de lege privind parteneriatul civil, elaborat de ALDE, interzice casatoriile intre homosexuali, cat si adoptiile facute de catre cuplurile de acelasi sex, a anuntat europarlamentarul Renate Weber. in afara de proiectul ALDE, si PSD a anuntat o lege a parteneriatului civil.

Biserica Ortodoxa dezaproba legalizarea parteneriatelor civile: Este un surogat al casatoriei (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, a declarat marti, pentru Stirile B1 TV, ca Biserica Ortodoxa dezaproba ferm legalizarea parteneriatelor civile. Banescu a explicat ca acesta ar f.

Deputat PSD: Proiectul parteneriatului civil va interzice explicit adoptiile

Deputatul PSD Florin Manole a declarat marti ca proiectul de lege privind parteneriatul civil va interzice explicit adoptiile in cazul persoanelor care aleg sa incheie un astfel de.

COALITIA PENTRU FAMILIE primeste o grea lovitura dupa dezastrul de la Referendum: Proiectul parteneriatului civil, depus la Parlament

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a anuntat luni ca saptamana viitoare va fi depus la Parlament un proiect de lege privind parteneriatul civil. Vreau sa va spun ca acest proiect.

Liviu Dragnea, despre proiectul parteneriatului civil: Categoric il sustin

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca proiectul de lege care vizeaza parteneriatul civil este al unor organizatii non-guvernamentale, mentionand ca sustine acest proiect, dar nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )