Libnet.ro
UNICEF

12:45

Crin Antonescu, reactie pe tema parteneriatului civil

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu, reactie pe tema parteneriatului civil

Liberalul Crin Antonescu a vorbit, pentru DC News, despre legea parteneriatului civil si drepturile care decurg din aceasta. Crin Antonescu a declarat, pentru DC News, ca este de acord cu o lege a parteneriatului. continuă pe Antena3

Biserica Ortodoxa Romana, reactie privind legea parteneriatului civil

Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane,VasileBanescu, a declarat pentru DC News ca nu este de acord cu o lege a parteneriatului civil chiar daca aceasta ar viza doar cuplurile.

Crin Antonescu, prima reactie in conflictul din PNL: Cred ca e altceva

Fostul lider al PNL,Crin Antonescu, sustine ca puciul din PNL are cu totul alt substrat decat votul de la referendum. Eu nu sunt membru activ in conducerea partidului. Nu stiu exact ce se.

Crin Antonescu, despre tacerea lui Klaus Iohannis in cazul puciului din PNL

Crin Antonescu a afirmat, luni, la Antena 3, ca lipsa de reactie a presedintelui Klaus Iohannis in cazul scandalului din interiorul din PNL este normala si ca seful statului nu ar trebui sa intervina. Ce.

Weber, despre legea ALDE privind parteneriatului civil: Nu se pot infia copii de catre cuplurile de acelasi sex si interzice casatoriile intre homosexuali

Proiectul de lege privind parteneriatul civil, elaborat de ALDE, interzice casatoriile intre homosexuali, cat si adoptiile facute de catre cuplurile de acelasi sex, a anuntat europarlamentarul Renate Weber. in afara de proiectul ALDE, si PSD a anuntat o lege a parteneriatului civil.

Radiografia politica a momentului. Previziune-soc despre Crin Antonescu

Marius Pieleanu a prezentat, miercuri, la Punctul de intalnire, radiografia politica a momentului. Potrivit sociologului, partidul lui Victor Ponta va lua procente de la PSD, iar Crin Antonescu se va afla in frunt.

Crin Antonescu ii ia apararea lui Dragnea: Nu trebuie sa isi dea demisia din cauza esecului referendumului. Nici Guvenul nu trebuie sa cada din acest motiv

Crin Antonescu nu il considera pe Liviu Dragnea vinovat pentru esecul referendumului pentru familia traditionala. Fostul lider liberal a subliniat ca Dragnea nu trebuie sa isi dea demisia ca urmare a.

Crin Antonescu: Sunt dezamagit de rezultatul referendumului. Nu cred ca Orban trebuie sa demisioneze

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, pentru Mediafax, ca este dezamagit de rezultatul referendumului si de absentism, insa nu considera ca esecul acestuia trebuie plasat actorilor politici si nu se impune demisia lui Ludovic Orban de la sefia partidului.

Crin Antonescu: Sunt dezamagit de rezultatul referendumului / Nu cred ca Orban a gresit

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat luni pentru Mediafax ca este dezamagit de rezultatul referendumului si de absenteism, insa nu considera ca esecul acestuia trebuie plasat actorilor politici si nu se impune demisia lui Ludovic Orban de la sefia partidului.

Crin Antonescu intervine in scandalul din PNL: Nu inteleg reprosurile la adresa conducerii

Fostul lider al PNL,Crin Antonescu, sustine ca nu intelege reprosurile aduse conducerii PNL de lideri ai partidului in frunte cu Alina Gorghiu, cu privire la pozitionarea fata de referendumul pentru.

Liviu Dragnea, despre proiectul parteneriatului civil: Categoric il sustin

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca proiectul de lege care vizeaza parteneriatul civil este al unor organizatii non-guvernamentale, mentionand ca sustine acest proiect, dar nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )