Libnet.ro
UNICEF

11:00

Bistrita-Nasaud, sub cod galben de ploi si vijelii

Adevărul Adevărul,
Bistrita-Nasaud, sub cod galben de ploi si vijelii

17 judete din tara, printre care se numara si Bistrita-Nasaud, se afla sub cod galben de ploi si vijelii. Meteorologii anunta ploi torentiale, descarcari electrice, precum si intensificari ale vantului si caderi de grindina. Atentionarea expira in aceasta seara. continuă pe Adevărul

Cod galben de ploi si vijelii, in 17 judete din nordul, estul si centrul tarii

Saptesprezece judete din nordul, estul si centrul tarii sunt marti, pana la ora 21. 00, sub avertizare cod galben, in aceste zone fiind anuntate ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari de.

Cod galben de ploi si vijelii, in 17 judete din nordul, estul si centrul tarii (FOTO)

Saptesprezece judete din nordul, estul si centrul tarii sunt marti, pana la ora 21. 00, sub avertizare cod galben. in aceste zone sunt anuntate ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari de.

Cod galben de ploi si vijelii, in 17 judete din tara

17 judete din nordul, estul si centrul tarii sunt marti, pana la ora 21. 00, sub avertizare cod galben, in aceste zone fiind anuntate ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat caderi de grindina.

Cod galben de vijelii si ploi! Vremea urata se intoarce in Romania

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 22 de judete din jumatatea de vest a tarii, unde incepand de luni seara si pana marti dimineata vor fi averse ce vor avea si caracter torential,.

Cod galben de ploi si vijelii in 21 de judete

Meteorologii au emis un cod galben de ploi si vijelii pentru marti dimineata, in 21 de judete. Avertizarea este valabila pana la ora 9. Rafalele de vant pot atinge 70 de kilometri la ora.

Avertizari Cod Galben de vijelii si ploi, pana marti seara

Meteorologii au publicat doua avertizari cod galben de instabilitate atmosferica si ploi insemnate cantitativ valabile pentru jumatatea vestica a tarii si nord est, incepand de luni seara, ora 20.

Avertizare cod galben de ploi torentiale pentru jumatatea vestica a tarii, pana marti dimineata

ANM a emis luni dimineata o avertizare cod galben de ploi torentiale si vijelii pentru jumatatea vestica a tarii, care va intra in vigoare luni la ora 20:00 si va expira marti, la ora 9:00. Potrivit meteorologi.

Avertizare cod galben de ploi torentiale pentru jumatatea vestica a tarii, pana marti

ANM a emis luni dimineata o avertizare cod galben de ploi torentiale si vijelii pentru jumatatea vestica a tarii, care va intra in vigoare luni la ora 20:00 si va expira marti, la ora 9:00. Potrivit meteorologi.

METEO Atentionare de Cod galben de furtuna pentru partea de nord-est a tarii

Nord-estul tarii se afla, pana marti seara, sub Cod galben de furtuna si instabilitate atmosferica. Specialistii au anuntat intensificari ale vantului, caderi de grindina si cantitati de precipitatii ce vor depasi local 20 de litri pe metru patrat si izolat chiar si 40 de litri pe metru patrat.

COD GALBEN de furtuni si ploi torentiale in jumatate de tara

Meteorologii au emis, luni dimineata o avertizare cod galbende ploi si furtuni pentru Oltenia, Banat, Crisana, Maramures, cea mai mare parte a Transilvaniei si in nord-vestul Munteniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )