Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bistrita: Profesor agresiv, batut de tatal unui elev. Parintele a reactionat, satul ca autoritatile nu iau nicio masura (VIDEO)

B1 B1,
Bistrita: Profesor agresiv, batut de tatal unui elev. Parintele a reactionat, satul ca autoritatile nu iau nicio masura (VIDEO)

Caz socant la o scoala din Bistrita-Nasaud. Un profesor de sport a ajuns la spital dupa ce a fost batut de parintele unui copil pe care dascalul l-ar fi agresat, informeaza B1 TV. in primavara acestui. continuă pe B1

Profesor BATUT CRUNT de tatal unui elev, dupa ce cadrul didactic a agresat copiii la scoala

Un profesor de sport din Bistrita a fost batut crunt de parintele unui elev. Vasile Maternik de la Scoala Gimnaziala Enea Grapini din localitatea Sant nu este nici el usa de biserca. Se pare.

Profesor de sport batut crunt de parintele unui elev dupa o lupta consimtita. Cadrul didactic are nenumarate episoade in care a agresat copiii la scoala

De-a lungul ultimilor ani, Vasile Maternik, un profesor de sport de la o scoala de la tara din Bistrita-Nasaud, a pedepsit elevii cu palma si piciorul. Vazand ca sistemul de invatamant sau justitia nu-l pedepsesc, parintele unui elev batut de profesor si-a facut singur dreptate.

Profesor de sport batut de parintele unui elev dupa o lupta consimtita. Cadrul didactic are nenumarate episoade in care a agresat copiii la scoala

De-a lungul ultimilor ani, Vasile Maternik, un profesor de sport de la o scoala de la tara din Bistrita-Nasaud, a pedepsit elevii cu palma si piciorul.

Dupa examen, profesorul a gasit ciorna unui elev, uitata in banca. Cand a inceput sa citeasca, i-au dat lacrimile: Trebuie sa inveti sa:

Un pusti de zece ani a reusit sa emotioneze un profesor care i-a gasit ciorna uitata in banca, dupa ce acesta sustinuse examenul de admitere in clasa a V-a, la un colegiu din Capitala. Examenul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2615 seconds )