Libnet.ro
UNICEF

20:30

Bistrita-Nasaud: Mai multi colindatori au fost amendati de jandarmi pentru nerespectarea restrictiilor

B1 B1,
Bistrita-Nasaud: Mai multi colindatori au fost amendati de jandarmi pentru nerespectarea restrictiilor

Jandarmii au sanctionatcincisprezece bistritenicare au mersla colindat fara sa mai tina contrestrictiileimpuse. Mai multiformau un grup mai mare de 6 persoane, iar. continuă pe B1

Final de cariera pentru mai multi arbitri romani

Pentru noua arbitri anul 2020 a fost ultimul din cariera la cel mai inalt nivel.

Piedone a mers cu daruri la mai multi copii din familii cu situatie financiara precara: M-am bucurat sa-i vad fericiti

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a mers marti la mai multe familii cu situatie financiara precara, aflate in evidenta DGASPC Sector 5, pentru a le imparti cadouri copiilor. Edilul a fost receptiv la dorintele pe care copiii si le-au exprimat pe adresa sa de e-mail.

Iasi: E prima data cand mai multi oameni ajung in spital de Craciun din cauza alcoolului, nu a mancarii in exces. O pacienta a stabilit un record (VIDEO)

Masa de Craciun poate fi o adevarata provocare pentru pofticiosi. Sarmale, caltabosi, lebar, cozonaci, un adevarat festin pentru papilele gustative, dar si un potential pericol pentru pentru sanatate.

Sorin Cimpeanu, despre criticile aduse de Dacian Ciolos: Probabil ca a intervenit un interes politicianist Sunt curios cine are mai multi ani de experienta academica nationala si internationala (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, i-a indemnat pe partenerii din coalitie sa nu se exprime cu privire la alegerile PNL pentru formarea Guvernului. Demnitarul a explicat ca, pentru a intra in Guvern, trebuie.

CEDO: Ankara a fost condamnata sever pentru detentia liderului pro-kurd Demirtas

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a condamnat marti Turcia pentru retinerea din 2016 a liderului pro-kurd Selahattin Demirtas si a cerut eliberarea imediata a acestuia, potrivit AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )