Libnet.ro
UNICEF

23:45

Iasi: E prima data cand mai multi oameni ajung in spital de Craciun din cauza alcoolului, nu a mancarii in exces. O pacienta a stabilit un record (VIDEO)

B1 B1,
Iasi: E prima data cand mai multi oameni ajung in spital de Craciun din cauza alcoolului, nu a mancarii in exces. O pacienta a stabilit un record (VIDEO)

Masa de Craciun poate fi o adevarata provocare pentru pofticiosi. Sarmale, caltabosi, lebar, cozonaci, un adevarat festin pentru papilele gustative, dar si un potential pericol pentru pentru sanatate. continuă pe B1

Bianca Dragusanu, dezvaluiri emotionante in ziua de Craciun. A spus tot, pentru prima data

Bianca Dragusanu se poate bucura de o viata de milioane alaturi de cele mai dragi fiinte pentru ea. Aceasta se considera o femeie implinita si fericita, desi pe plan personal acum aceasta este singura. Bianca Dragusanu, dezvaluiri emotionante in ziua de Craciun Pentru anul care vine Bianca Dragusanu sper sa isi gaseasca linistea, dar si .

Coronavirus: SUA vor inregistra peste 3 milioane de decese intr-un singur an pentru prima data in istorie

2020 este anul cu cele mai multe decese inregistrate in istoria Statelor Unite, numarul americanilor care si-au pierdut viata urmand sa depaseasca pentru prima data pragul de 3 milioane - in principal datorita pandemiei de COVID-19, scrie AP News.

Bistrita-Nasaud: Mai multi colindatori au fost amendati de jandarmi pentru nerespectarea restrictiilor

Jandarmii au sanctionatcincisprezece bistritenicare au mersla colindat fara sa mai tina contrestrictiileimpuse. Mai multiformau un grup mai mare de 6 persoane, iar.

Final de cariera pentru mai multi arbitri romani

Pentru noua arbitri anul 2020 a fost ultimul din cariera la cel mai inalt nivel.

Piedone a mers cu daruri la mai multi copii din familii cu situatie financiara precara: M-am bucurat sa-i vad fericiti

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a mers marti la mai multe familii cu situatie financiara precara, aflate in evidenta DGASPC Sector 5, pentru a le imparti cadouri copiilor. Edilul a fost receptiv la dorintele pe care copiii si le-au exprimat pe adresa sa de e-mail.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )