Libnet.ro
UNICEF

01:05

Black Friday 2013: Cinci perechi de casti pe care sa le cauti de Black Friday

Adevărul Adevărul,
Black Friday 2013: Cinci perechi de casti pe care sa le cauti de Black Friday

Ce-ti poate insenina mai mult ziua decat melodia potrivita la momentul potrivit? Melodia potrivita in castile potrivite. inainte de Black Friday, Tech Adevarul propune o lista scurta de casti cool care se potrivesc in orice situatie. continuă pe Adevărul

Black Friday 2013: Start timpuriu pentru evoMAG. Black Friday incepe cu o saptamana inainte

Black Friday va aduce reduceri in multe magazine online, iar unele deja s-au grabit sa-si anunte ofertele speciale. evoMAG, unul dintre cei mai importanti retaileri online, va da startul Black Friday cu o saptamana inainte, pe 22 noiembrie. Vor exista mii de produse, care vor aduce reduceri de 70%.

Reduceri Black Friday 2013: tabletele si telefoanele mobile, cele mai asteptate produse, rezervate prin voucher la Koyos

Black Friday se apropie cu reduceri, iar lista magazinelor participante este mai mare ca anul trecut. Continuam discutiile cu magazinele online si offline despre Black Friday cu Koyos. ro.

Black Friday: Cele mai bune telefoane cu Android de urmarit in Vinerea Neagra

Black Friday vine anul acesta din nou cu reduceri in magazinele online si offline. Ce telefoane sa cumparati? Vor fi multe in oferta. Noi anticipam si facem cateva recomandari. Nu sunt absolute, dar sunt cele care ne-au atras atentia. Black Friday 2013 se anunta a fi o zi interesanta si plina de evenimente.

Magazinele care s-au inscris pentru VINEREA NEAGRA.

Anul acesta, 29 NOIEMBRIE este data la care VINEREA NEAGRA soseste din nou in magazinele din Romania. Ca si in anii trecuti, magazinele care au pe rafturi produse electronice si electrocasnice sunt primele care se arunca in cursa castigarii unui numar cat mai mare de clienti. Ideea unei zile in care REDUCERILE se aplica pentru toate produsele de pe rafturi incanta clientii magazinelor, deoarece, au reduceri de 30, 40 sau chiar 50 de procente. Cele mai castigate din afacerea BLACK FRIDAY sunt .

Te-ai pregatit de Black Friday in 2013? Ai ceasuri originale de la WatchShop.ro cu reducere de pana la 90%

WatchShop. ro este cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania. 2013 este al doilea an in care participam la acest eveniment dedicat reducerilor masive de preturi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )