Libnet.ro
UNICEF

16:30

Black Friday: Cele mai bune telefoane cu Android de urmarit in Vinerea Neagra

Adevărul Adevărul,
Black Friday: Cele mai bune telefoane cu Android de urmarit in Vinerea Neagra

Black Friday vine anul acesta din nou cu reduceri in magazinele online si offline. Ce telefoane sa cumparati? Vor fi multe in oferta. Noi anticipam si facem cateva recomandari. Nu sunt absolute, dar sunt cele care ne-au atras atentia. Black Friday 2013 se anunta a fi o zi interesanta si plina de evenimente. continuă pe Adevărul

Cele mai bune sfaturi de la manageri pentru vacanta: Italia sau Spania?

Daca te gandesti la concediu, Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune sfaturi de vacanta oferite de manageri de-a lungul timpului. Afla aici ce nu trebuie sa ratezi in Italia, Spania, Franta, Grecia si Turcia, destinatii preferate de romani.

Reduceri Black Friday 2013: tabletele si telefoanele mobile, cele mai asteptate produse, rezervate prin voucher la Koyos

Black Friday se apropie cu reduceri, iar lista magazinelor participante este mai mare ca anul trecut. Continuam discutiile cu magazinele online si offline despre Black Friday cu Koyos. ro.

Black Friday 2013: Start timpuriu pentru evoMAG. Black Friday incepe cu o saptamana inainte

Black Friday va aduce reduceri in multe magazine online, iar unele deja s-au grabit sa-si anunte ofertele speciale. evoMAG, unul dintre cei mai importanti retaileri online, va da startul Black Friday cu o saptamana inainte, pe 22 noiembrie. Vor exista mii de produse, care vor aduce reduceri de 70%.

Black Friday 2013: Cinci perechi de casti pe care sa le cauti de Black Friday

Ce-ti poate insenina mai mult ziua decat melodia potrivita la momentul potrivit? Melodia potrivita in castile potrivite. inainte de Black Friday, Tech Adevarul propune o lista scurta de casti cool care se potrivesc in orice situatie.

Cele mai utile aplicatii prin care sa-ti faci fotografiile sa arate mult mai bine

Ca lumea prefera sa faca poze cu telefonul mobil in locul camerei foto nu mai e o surpriza, dar ce faci cand poza n-a iesit cum voiai? O poti retusa putin direct pe smartphone. Iata cele mai utile aplicatii pe care le poti folosi pentru a-ti imbunatati fotografiile.

Ca vrei sex sau dragoste, cand vine vorba de cuplat exista aplicatii. Iata-le pe cele mai eficiente sau mai usor de folosit

E sambata, n-ai cu cine sa bei ceva, n-ai cu cine sa faci sex? Nu-i problema, poti intalni persoane dispuse la asemenea activitati cu ajutorul unor aplicatii pentru smartphone. Noi am ales cateva dintre cele mai usor de folosit sau mai eficiente si una bonus dedicata strict sexului.

Afaceristi in inchisoare: cele mai rasunatoare arestari ale anului

Timp de multi ani au tinut prima pagina a publicatiilor, acumuland averi de zeci sau chiar sute de milioane de euro. Din centrul atentiei in presa de business se afla acum dupa gratii. Aflati care au fost cele mai rasunatoare arestari in mediul de.

Femeile asiatice, cele mai cautate de pe site-urile matrimoniale

Reprezentantele sexului frumos, de origine asiatica, sunt cele mai curatate si cautate pe site-urile de matrimoniale de catre majoritatea barbatilor, cu exceptia celor asiatici. Acestia prefera, la randul lor, femeile hispanice.

Studiu: Smartphone-urile - cele mai dorite gadget-uri in randul tinerilor din tara noastra

Cele mai raspandite electronice printre tinerii din tara noastra sunt smartphone-urile 51,3%), laptopurile 52,9%) si camerele foto digitale 53,9%), potrivit raportului de cercetare YouBus. Tendinte in activitati, preferinte si consum. Primavara-Vara 2013, realizat de platforma Youth Monitor.

Una dintre cele mai puternice furtuni din istorie face ravagii in Filipine: valuri de cinci metri si vanturi de 380 km/ora

Unul dintre cele mai puternice taifunuri inregistrate vreodata in istorie a lovit sudul Filipinelor vineri dimineata, iar meteorologii avertizeaza ca daunele vor fi catastrofale. Vanturile ating o viteza de 380 de kilometri pe ora la rafala - foarte putine constructii pot rezista la aceasta intensitate, spun specialistii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )