Libnet.ro
UNICEF

12:15

Black Friday 2013: Ce oferte au pregatit Flanco si Altex, de la aparate foto la telefoane si televizoare cu reduceri mari

Adevărul Adevărul,
Black Friday 2013: Ce oferte au pregatit Flanco si Altex, de la aparate foto la telefoane si televizoare cu reduceri mari

Black Friday 2013 nu este doar pentru magazinele online, desi sunt cele care profita cel mai mult, ci oferte se regasesc si la retaileri traditionali. Iata ce oferte au pregatit Altex si Flanco pentru eveniment. continuă pe Adevărul

Black Friday 2013 la Okazii.ro, pe 29 noiembrie, de la miezul noptii.

Retailerul online Okazii. ro a anuntat ca in campania de Black Friday 2013 vor fi incluse peste 130. 000 de produse, cu reduceri de pana la 80%. Categoriile de produse incluse in Black Friday Okazii. ro sunt urmatoarele: electronice; electrocasnice; telefoane mobile si smartphones; fashionbeauty; automoto; casa si gradina; sport; carti muzica, jocuri si universul copiilor. Black Friday Okazii. ro este un eveniment adresat tuturor romanilor interesati de shopping inteligent un .

BLACK FRIDAY 2013. Reduceri de pana la 99% la evoMag.

EvoMag va oferi reduceri de pana la 99% de Black Friday 2013. Aproape toate categoriile de produse comercializate de evoMag vor avea discounturi, incepand cu 22 noiembrie si peste 12. 500 de produse vor fi vizate de reduceri. evoMag va oferi reduceri la accesorii pentru PC si telefoane de pana la 99%. Echipamentele foto-video si electrocasnice vor avea reduceri de pana la 60%, tabletele, de pana la 50%, telefoanele, televizoarele si monitoarel,e de pana la 40%, iar laptopurile vor avea reduceri .

Black Friday 2013: evoMag anunta reduceri de pana la 99%. Mentine oferta pana pe 24 noiembrie

Black Friday 2013 vine cu reduceri de pana la 99% la evoMAG. incepand cu 22 noiembrie, discount-uri semnificative vor avea aproape toate categoriile de produse din portofoliul evoMAG, dar in special vor fi vizate peste 12. 500 de produse.

Black Friday 2013: Flanco a facut publica lista ofertelor de Black Friday

Flanco anunta ofertele de Black Friday, ce includ produse lansate in 2013, cu reduceri consistente, la toate categoriile de produse electronice, electrocasnice si IT, evidentiate in topul preferintelor cumparatorilor.

Black Friday 2013: Nu cumpara orice produs doar pentru ca e la reducere. Exemplul zilei: Xperia Z in oferta Flanco

Ziua cea mare a consumismului a venit. De la ora 00. 00 incepe Black Friday, dar nu toate ofertele care apar sunt bune. Spre exemplu, una pe care Flanco a dezvaluit-o azi.

BLACK FRIDAY 2013. PayU estimeaza vanzari online de peste 40 de milioane de euro.

PayU Romania estimeaza ca, anul acesta, peste 400. 000 de romani vor beneficia de reducerile pregatite de marii retaileri online pentru Black Friday, 22 Noiembrie, iar valoarea cumparaturilor va depasi 40 milioane EUR. Estimarile se bazeaza atat pe numarul mare de magazine online care au pregatit actiuni de Black Friday, cat si pe nivelul crescut de vizibilitate de care se bucura acest concept. Anul acesta am inceput pregatirile pentru Black Friday inca din primavara. In urma discutiilor cu .

Black Friday 2013: Barbatii, mai atrasi de reduceri decat femeile. Ce se cauta de Black Friday?

Notorietatea evenimentului Black Friday, anuntat anul acesta pe 22 noiembrie, a crescut pe piata romaneasca. Aproximativ 4,2 milioane de romani si-au manifestat intentia de a face cumparaturi cu ocazia Black Friday, in contextul in care aproximativ 7,4 milioane de romani cunosc semnificatia evenimentului.

BLACK FRIDAY 2013. Ce, unde si cand se ofera la reduceri.

Anul acesta, in premiera, Black Friday se va intinde pe o perioada de peste o saptamana. Data initiala, 29 noiembrie 2013, a fost schimbata de multi dintre retailerii online, care au anuntat reduceri pe 22 noiembrie sau in tot week-end-ul 22-24 noiembrie. Cei care nu au dorit sau nu au putut sa se adapteze acestei schimbari vor oferi reducerile pe 29, cum a fost in anii trecuti si cum este si in strainatate, mai ales in Statele Unite, tara de origine a evenimentului. RomaniaLibera. ro va ofera .

Black Friday 2013: Cum se vede Vinerea neagra pentru tineri si ce vor cumpara

Black Friday debuteaza maine, 22 noiembrie, iar in ultimele saptamani au fost stiri doar cu reducerile pe care le vor face magazinele si care sunt cele mai interesante produse. Un sondaj realizat de 1424. ro arata ce doreste generatia digitala de Black Friday si in ce masura va participa.

Black Friday 2013: vinerea neagra devine o saptamana intreaga la Koyos

Promotiile de Black Friday vor incepe la Koyos. ro pe 22 noiembrie si vor continua pana pe 29 noiembrie 2013. Este al patrulea an consecutiv in care site-ul de comert online organizeaza evenimentul de Black Friday, iar in acest an site-ul online investeste de patru ori mai mult in stocuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2184 seconds )