Libnet.ro
UNICEF

19:45

Black Friday 2014 continua fara eMAG: reducerile pe care sa le prinzi in acest weekend

Adevărul Adevărul,
Black Friday 2014 continua fara eMAG: reducerile pe care sa le prinzi in acest weekend

Black Friday 2014, in aceasta prima etapa, mai tine pana pe 23 noiembrie. Acestea sunt magazinele mari care inca au produse la reducere. continuă pe Adevărul

Black Friday 2014 Catalogul Altex dezvaluie reducerile speciale

Black Friday la Altex a inceput inca de la jumatatea lunii. Totusi, si cu ocazia adevaratei campanii de Black Friday 2014, Altex are o serie de oferte interesante. Playtech a obtinut catalogul cu reduceri si vi le spune pe cele mai bune. Cei de la Altex au, de Black Friday, reduceri la o gama destul de larga de produse. La capitolul televizoare ne-a sarit in ochi un model 4K de la LG. LG 4UB800V are o diagonala de 101 centimetri, [].

Black Friday 2014 Catalogul Altex dezvaluie reducerile speciale

Black Friday la Altex a inceput inca de la jumatatea lunii. Totusi, si cu ocazia adevaratei campanii de Black Friday 2014, Altex are o serie de oferte interesante. Playtech a obtinut catalogul cu reduceri si vi le spune pe cele mai bune. UPDATE Program Black Friday Altex Cei de la Altex au anuntat programul oficial de Black Friday. Astfel, cumparatorii vor putea sa navaleasca in magazine pe 21 noiembrie, de la ora ora 6. 00 dimineata. Cei de la [].

Oferta eMAG de Black Friday 2014 a fost publicata. Care sunt reducerile scoase in fata?

EMAG incepe campania de Black Friday 2014 dimineata, dar oferta a fost deja distribuita prin newsletter. Iata ce produse ai la reducere in Vinerea Neagra. Black Friday 2014 incepe la eMAG in dimineata zilei de 21 noiembrie. Reducerile sunt de circa 75 de milioane de lei si sunt 450. 000 de produse disponibile in oferta magazinului, dar asta doar o zi. Mai jos este oferta dupa cum a fost publicata pe newsletter. Compania a anuntat deja mare surpriza de anul acesta. Ofera [].

Black Friday 2014. Ofertele eMAG, Flanco, Altex, Domo, evoMAG, Orange Live blog

Black Friday 2014 continua, fii pe faza sa afli ultimele reduceri care mai merita cu adevarat luate in seama. simbata 00:00 eMAG a pus punct reducerilor de Black Friday. Daca ati cumparat,livrarile sunt pe drum, promite magazinul. vineri 22:20Altexcontinua Black Friday in magazine. vineri, ora 22:00Flanco a promistrei zile de oferteBlack Friday, momentan este in refacerea stocurilor, probabil. vineri, ora 21:30eMAG continua, mai suntdoua ore de reduceri Black Friday, ar fi bine sa nu ratatiultima suta de metri. Printre carburanti [].

Black Friday 2014 la magazinul din Romania care livreaza catre sapte tari din Europa: reduceri de 9,6 milioane de euro

De Black Friday 2014, Fashion Days si-a pregatit 500. 000 de produse si reduceri de 9,6 milioane de euro timp de trei zile. Acest magazin livreaza deja catre sapte tari din Europa din depozitele din Romania.

Black Friday 2014. Reducerile continua la eMAG! Live blog

De Black Friday 2014, iti prezentam reducerile care merita cu adevarat luate in seama. Acest articol va fi completat continuu in urmatoarele 3 zile, pentru ca voi sa aflati toate detaliile interesante despre reducerile de Black Friday 2014. vineri 22:20Altex continua Black Friday, dar isi indeamna cumparatorii online sa vina in magazine. vineri, ora 22:00Flanco a promis trei zile de reduceri Black Friday, dar momentan este putin plecat nu stim daca pentruinnoirea stocurilor saudaca serverul si-a luat o mica [].

Black Friday 2014. eMAG a inchis campania, si-a anuntat rezultatele partiale! Live blog

De Black Friday 2014, iti prezentam reducerile care merita cu adevarat luate in seama. Acest articol va fi completat continuu in urmatoarele 3 zile, pentru ca voi sa aflati toate detaliile interesante despre reducerile de Black Friday 2014. vineri 23:59 eMAG si-a incheiat campania, dar la Flanco ramane valabila. vineri 22:20Altex continua Black Friday, dar isi indeamna cumparatorii online sa vina in magazine. vineri, ora 22:00Flanco a promis trei zile de reduceri Black Friday, dar momentan este putin plecat [].

eMAG dezvaluie unele dintre reducerile de Black Friday 2014: iPhone 5s si Sony PS4 la preturi foarte bune

Black Friday 2014 incepe maine dimineata le eMAG, dar pana atunci magazinul online a dezvaluit o parte din reducerile pe care le-a pregatit.

Black Friday 2014 eMAG si reducerile pentru gameri

Black Friday la eMAG nu inseamna numai laptopuri si tablete. Cel mai mare retailer online ofera si reduceri pentru pasionatii de jocuri. in oferta eMAG de Black Friday am observat o serie de reduceri foarte mari la produse din categoria Gaming. Consola Playstation 4 este vedeta eMAG de Black Friday 2014. Consola de jocuri de ultima generatie a primit o taiere de pret serioasa. Mai exact, jucaria celor de la Sony poate fi cumparata acum la pretul de 999 lei.

Black Friday 2014. Live blog: cele mai atractive reduceri

De Black Friday 2014, iti prezentam reducerile care merita cu adevarat luate in seama. Acest articol va fi completat continuu in urmatoarele 3 zile, pentru ca voi sa aflati toate detaliile interesante despre reducerile de Black Friday 2014. emag. ro a castigat autoritar competitia la precedentele editii ale Black Friday. in 2014, cei de la emag promit si mai multe produse la reducere, inclusiv cateva zeci de automobile. Black Friday 2014 la Emag. Ce pregateste cel mai mare magazin online din [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )