Libnet.ro
UNICEF

12:00

Black Friday 2014 Magazine participante la nebunia reducerilor

Playtech Playtech,
Black Friday 2014 Magazine participante la nebunia reducerilor

Black Friday 2014 debuteaza pe data de 21 noiembrie. Unele magazine si unii operatori si-au anuntat deja participarea la Vinerea Neagra, sarbatoarea reducerilor care marcheaza inceputul sezonului de iarna. Dupa cum v-am promis, playtech. ro vrea sa fie un ghid pentru toti cei care planuiesc sa faca cumparaturi serioase de Black Friday 2014. Pana acum v-am spus istoria acestei sarbatori si am incercat sa va ajutam sa intelegeti de ce unele magazinele isi cresc preturile inainte de a da startul la []. continuă pe Playtech

Black Friday 2014: De ce se maresc preturile inainte de Vinerea Neagra?

Black Friday 2014 debuteaza in Romania pe 21 noiembrie. Totusi, clientii acuza anual ca magazinele maresc preturile si apoi spun ca fac reducere. Iata de cele maresc si au voie. Black Friday 2014 va aduce, cu siguranta, cateva mariri subite de preturi. Desi sunt imorale, sunt legale si magazinele stiu asta. Cele mari au ajuns sa se fereasca de astfel de practici din cauza buzz-ului care se naste pe retelele sociale. Cele mici sau inca neprinse inca practica astfel de [].

BLACK FRIDAY 2014: Noutati, oferte si reduceri

Black Friday 2014 va avea loc in Romania atat in ziua de 21 noiembrie, cat si in 28 noiembrie, deoarece multe magazine au decis sa devanseze VINEREA NEAGRA a cumparaturilor si sa pregateasca ofertele ceva mai devreme, incepand cu ziua de 21 noiembrie.

Operatorul Telekom Romania intra in hora reducerilor de Black Friday

Operatorul telecom Telekom Romania a anuntat ca va realiza campania de reducere Black Friday in data de 21 noiembrie, punand la bataie atat servicii de telefonie cat si telefoane, tablete si accesorii cu reduceri de pana la 70%.

Se apropie Black Friday. De ce vor creste preturile inainte de marile reduceri

Black Friday 2014debuteaza in Romania pe 21 noiembrie. Totusi, clientii acuza anual ca magazinele maresc preturile si apoi spun ca fac reducere. Iata de cele maresc si au voie.

Retailerii, pe ultima suta de metri inainte de Black Friday: Daca nu cumperi atunci, te simti in afara gastii

Marii retaileri online si companiile de curierat si-au pregatit deja armele pentru sfarsitul acestei luni, cand va debuta a patra editie a campaniei Black Friday, privita deja drept un eveniment social.

ITGalaxy.ro dubleaza oferta de Black Friday

Deja intrati in nebunia de cumparaturi ce va fi pe 21 noiembrie, magazinele online isi pregatesc cu mare atentie fiecare oferta pe care o vor pune la dispozitia clientilor sai.

Comertul online cu si dincolo de Black Friday: ce conteaza acum in e-commerce

Comertul online s-a aflat si in acest an pe buzele tuturor. Castigatori insa in spatiul virtual au fost cei care au privit afacerea dincolo de un simplu site si au personalizat la maxim relatia cu utilizatorii si clientii lor. Cei mai importanti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )