Libnet.ro
UNICEF

17:15

Black Friday 2014: De ce se maresc preturile inainte de Vinerea Neagra?

Playtech Playtech,
Black Friday 2014: De ce se maresc preturile inainte de Vinerea Neagra?

Black Friday 2014 debuteaza in Romania pe 21 noiembrie. Totusi, clientii acuza anual ca magazinele maresc preturile si apoi spun ca fac reducere. Iata de cele maresc si au voie. Black Friday 2014 va aduce, cu siguranta, cateva mariri subite de preturi. Desi sunt imorale, sunt legale si magazinele stiu asta. Cele mari au ajuns sa se fereasca de astfel de practici din cauza buzz-ului care se naste pe retelele sociale. Cele mici sau inca neprinse inca practica astfel de []. continuă pe Playtech

BLACK FRIDAY 2014: Noutati, oferte si reduceri

Black Friday 2014 va avea loc in Romania atat in ziua de 21 noiembrie, cat si in 28 noiembrie, deoarece multe magazine au decis sa devanseze VINEREA NEAGRA a cumparaturilor si sa pregateasca ofertele ceva mai devreme, incepand cu ziua de 21 noiembrie.

Black Friday 2014: O istorie a zilei cu cele mai mari reduceri

Black Friday 2014 se apropie cu pasi repezi. incepand de azi, 6 noiembrie, la fiecare doua zile, pe site-ul playtech. ro veti gasi materiale care sa va ajute sa intelegeti mai bine sarbatoarea reducerilor. Black Friday 2014 Romania este a treia editie a acestui eveniment la noi in tara. Totusi, traditia este una importata de la americani. intre Black Friday de Romania si Black Friday de SUA exista cateva diferente considerabile. inainte de a le trece in revista, va proupun [].

Retailerii, pe ultima suta de metri inainte de Black Friday: Daca nu cumperi atunci, te simti in afara gastii

Marii retaileri online si companiile de curierat si-au pregatit deja armele pentru sfarsitul acestei luni, cand va debuta a patra editie a campaniei Black Friday, privita deja drept un eveniment social.

(P)Pe www.arsis.ro, Black Friday devine Black Week

Intre 21 si 28 noiembrie, Arsis anunta reduceri de pana la 70% la accesorii, telefoane si tablete. ARSIS, cel mai mare partener Vodafone, pune la dispozitie clientilor, prin noul sau magazin, cel in versiune digitala, www. arsis. ro, o gama.

Comertul online cu si dincolo de Black Friday: ce conteaza acum in e-commerce

Comertul online s-a aflat si in acest an pe buzele tuturor. Castigatori insa in spatiul virtual au fost cei care au privit afacerea dincolo de un simplu site si au personalizat la maxim relatia cu utilizatorii si clientii lor. Cei mai importanti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )