Libnet.ro
UNICEF

20:45

Black Friday 2015. Trafic dublu pe elefant.ro! Ce oferte are site-ul anul acesta

România Liberă România Liberă,
Black Friday 2015. Trafic dublu pe elefant.ro! Ce oferte are site-ul anul acesta

Traficul pe site-ul elefant. ro in ziua de Black Friday 2015 a fost cu 120% mai mare fata de Black Friday 2015. Astfel, pana la ora 13. 00 au fost plasate pe site peste 35. 000 de comenzi. continuă pe România Liberă

Black Friday 2015: laptopuri cu pret redus la evoMAG, Elefant si PC Garage

Black Friday 2015 a inceput la ora 00. 00 la mai multe magazine online. Am selectat mai multe modele de laptopuri de la cele mai importante magazine, in caz ca doresti sa cumperi.

Black Friday 2015 la Elefant.ro: Telefoane si tablete cu reduceri mari

Black Friday 2015 la Elefant. ro vine cu un val de reduceri semnficative intr-o varietate foarte mare de domenii, de la carti si parfumuri la telefoane si televizoare. Daca ati preferat sa nu optati pentru telefon subventionat de la unul din operatorii de telefonie de la noi, de Black Friday 2015 la elefant. ro sunt sanse mari [] Black Friday 2015 la Elefant. ro: Telefoane si tablete cu reduceri mari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015: Elefant.ro da startul reducerilor pe 20 noiembrie

Black Friday 2015 la elefant. ro va incepe in data de 20 noiembrie, reducerile urmand a fi disponibile timp de trei zile. La fel ca majoritatea celorlalti jucatori importanti de pe piata, elefant. ro va da startul reducerilor de Black Friday in data de 20 noiembrie. Din cate se pare, clientiivor putea face comenzi direct din site si [] Black Friday 2015: Elefant. ro da startul reducerilor pe 20 noiembrie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

BLACK FRIDAY 2015. Ce magazine ofera reduceri in Vinerea Neagra de anul acesta

Black Friday 2015 va reuni intre 250 si 300 de magazine online care vor oferi reduceri intre 10% si 90% la produsele din stoc. Printre magazinele care ofera reduceri anul acesta se numara: Elefant, Orange, Avon, evoMAG, Noriel, Clickshop, Germanos, Libris, Cel, Somproduct si DeClub.

Black Friday 2015. Ce reduceri au pregatit magazinele la MOBILIER

Black Friday 2015. Magazinele precum Somproduct, Elefant si Naturlich au pregatit reduceri de Vinerea Neagra la mobilier.

BLACK FRIDAY 2015. Cele mai bune oferte la haine si incaltaminte, de Vinerea Neagra

Retailerii online au anuntat preturi cu pana la 80% mai mici, la haine si incaltaminte, cu ocazia zilei de Black Friday.

Black Friday 2015 in TURISM. Ce oferte au pregatit agentiile

Black Friday 2015. Agentiile de turism Eturia, Viototravel si Mareea au pregatit oferte de Black Friday/ Vinerea Neagra, in destinatii precum Grecia, Turcia, Republica Dominicana, dar si orasele americane New York si Las Vegas .

Produsele la reduceri de Black Friday la eMAG si startul campaniei la Elefant.ro [LIVETEXT]

Mai sunt mai putin de doua zile pana la Black Friday 2015, cel mai important eveniment comercial al anului. De Vinerea Neagra, o multime de retaileriofera reduceri considerabile de pret la mii de produse. Acest articol va fi actualizat pe parcursul urmatoarelor zile, pentru a va tine la curent cu cele mai bine reduceri si [] Produsele la reduceri de Black Friday la eMAG si startul campaniei la Elefant. ro [LIVETEXT] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015 la Media Galaxy vine cu oferte la TV-uri, laptopuri, electrocasnice

Black Friday 2015 s-a derulat timp de o luna la Media Galaxy si inca nu s-a incheiat. Magazinul are oferte rezonabile la electrocasnice si unele foarte bune la telefoane.

Cele mai bune oferte Black Friday 2015 la eMAG, Media Galaxy, evoMAG, ALTEX. Reduceri si sfaturi rapide

Febra ofertelorde Black Friday a intrat deja in linie dreapta, anul acesta evenimentul este asteptat sa atraga si mai multi romani 34% dintre romanii din mediul urban, cu acces la internet, se pare ca sunt interesati de reduceri Black Friday 2015, fata 28% anul trecut. Asa cum, poate, era de asteptat, [] Cele mai bune oferte Black Friday 2015 la eMAG, Media Galaxy, evoMAG, ALTEX. Reduceri si sfaturi rapide Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )