Libnet.ro
UNICEF

21:00

Produsele la reduceri de Black Friday la eMAG si startul campaniei la Elefant.ro [LIVETEXT]

Playtech Playtech,
Produsele la reduceri de Black Friday la eMAG si startul campaniei la Elefant.ro [LIVETEXT]

Mai sunt mai putin de doua zile pana la Black Friday 2015, cel mai important eveniment comercial al anului. De Vinerea Neagra, o multime de retaileriofera reduceri considerabile de pret la mii de produse. Acest articol va fi actualizat pe parcursul urmatoarelor zile, pentru a va tine la curent cu cele mai bine reduceri si [] Produsele la reduceri de Black Friday la eMAG si startul campaniei la Elefant. ro [LIVETEXT] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Produsele la reduceri de Black Friday la eMAG si marea supriza: lingouri de aur [LIVETEXT]

Mai sunt mai putin de doua zile pana la Black Friday 2015, cel mai important eveniment comercial al anului. De Vinerea Neagra, o multime de retaileriofera reduceri considerabile de pret la mii de produse. Acest articol va fi actualizat pe parcursul urmatoarelor zile, pentru a va tine la curent cu cele mai bine reduceri si [] Produsele la reduceri de Black Friday la eMAG si marea supriza: lingouri de aur [LIVETEXT] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noi produse la reduceri de Black Friday la eMAG [LIVETEXT]

Mai sunt mai putin de doua zile pana la Black Friday 2015, cel mai important eveniment comercial al anului. De Vinerea Neagra, o multime de retaileriofera reduceri considerabile de pret la mii de produse. Acest articol va fi actualizat pe parcursul urmatoarelor zile, pentru a va tine la curent cu cele mai bine reduceri si [] Noi produse la reduceri de Black Friday la eMAG [LIVETEXT] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday la eMAG aduce reduceri la lingouri si monede de aur

Black Friday la eMAGvine si anul acesta cu o surpriza. Printre produsele aflate la reducerile Black Friday 2015 la eMAG se vor numara si lingouri si monede de aur, potrivit unui comunicat remis Playtech. Black Friday la eMAG aduce lingouri de aur de 24 karate si monede de aur de 22 karate, cu un discount [] Black Friday la eMAG aduce reduceri la lingouri si monede de aur Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015 la eMAG: ghidul pentru vanatorii de reduceri

Black Friday 2015 la eMAG a venit cu cel mai util mecanism de cumparare a produselor dintre toate lanturile de retail din tara noasta. Cu ajutorul noii sale aplicatii, lantul de magaine eMAG doreste sa faciliteze procesul de cumparare a produselor pe durata acestui sezon de reduceri. Black Friday 2015 la eMAG vine cu ghid [] Black Friday 2015 la eMAG: ghidul pentru vanatorii de reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015 la eMAG: cate produse vor beneficia de reduceri in Vinerea Neagra

Black Friday 2015 la eMAG debuteaza pe 20 noiembrie. Este cea de a cincea editie a evenimentului cu cele mai mari reduceri. Black Friday 2015 la eMAG va aduce reduceri in valoare totala de 100 de milioane de lei, iar la oferta vor fi peste 650. 000 de produse. De Vinerea Neagra, compania estimeaza comenzi in [] Black Friday 2015 la eMAG: cate produse vor beneficia de reduceri in Vinerea Neagra Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Flanco a intrat in linie dreapta pentru oferta Black Friday

Black Friday 2015 la Flanco incepe vineri, 20 noiembrie, la ora 7. Retailerul a facut public catalogul cu produse la reducere de Black Friday 2015. update 21. 36: Black Friday laeMAG vine cu o mare surpriza: lingouri de aur. update joi 21. 00:Flanco deja a inghetat site-ul, urmeaza trei zile de reduceri Black Friday 20, 21 [] Flanco a intrat in linie dreapta pentru oferta Black Friday Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Incep smecheriile de Black Friday: Flanco da startul promotiilor false cu un PS4

Black Friday este in Romania in ceea ce priveste segmentul de electroniceun prilej de reduceri mici sau inexistente, mascate sub niste cifre pompoase. Este si cazul Flanco, acesta anuntand joi o reducere mare la Play Station 4, valabila incepand de vineri, cand de fapt produsul se gaseste deja pe internet in Romania la acelasi pret.

QuickMobile lanseaza Black Friday 2015: Reduceri la telefoane de pana la 80%

QuickMobile , unul dintre principalii jucatori pe segmentul de terminale mobile, va organiza campania de reduceri Black Friday 2015 in perioada 20 - 22 noiembrie, atat in magazinul online cat si in magazinele fizice. Promotiile se adreseaza si.

eMAG anunta reduceri medii de 35% de Black Friday, spune cu fermitate ca discount-urile nu sunt false si promite ca nu vor mai exista clienti care sa-si vada abia la Craciun produsele

EMAG are asteptari foarte mari de la ziua de Black Friday, sperand sa vanda 650. 000 de produse in valoare de peste 200 milioane lei. Compania admite ca anul trecut livrarea a durat peste sase zile la 10% dintre comenzi, iar unii nu au primit produsele nici dupa o luna. In 2015 eMAG a inceput inca din aprilie discutiile cu curierii si angajeaza 400 de oameni doar pentru a gestiona activitatile de Black Friday. Compania va vinde diverse, de la autoturisme si scutere, pana la tigai si lopeti, dar promite si noi produse surpriza.

Black Friday 2015 la eMAG: ce stim inainte de ziua marilor reduceri

Black Friday 2015 la eMAG se organizeaza pe data de 20 noiembrie. Pana aflam exact ce reduceri pregateste gigantul, trecem in revista cateva dintre lucrurile care se cunosc pana in acest punct. Dupa cum spuneam mai inainte, Black Friday 2015 la eMAG incepe pe data de 20 noiembrie. Startul la reduceri va fi dat dimineata, [] Black Friday 2015 la eMAG: ce stim inainte de ziua marilor reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2272 seconds )