Libnet.ro
UNICEF

01:05

Black Friday 2017 la Flanco: retailerul tocmai a anuntat perioada de reduceri si promotiile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Black Friday 2017 la Flanco: retailerul tocmai a anuntat perioada de reduceri si promotiile

Black Friday 2017 urmeaza sa aiba loc la Flanco intre 27 octombrie si 19 noiembrie, retailerul promitand reduceri de pana la 80% atat online, cat si direct in magazine. Clientii vor putea beneficia si de sistemul de rate fara dobanda. continuă pe Wall-Street Ro

Black Friday 2017. Cand incep promotiile la eMAG

Black Friday va incepe pe 17 noiembrie la eMAG, iar retailerul online anunta ca peste 2. 000 de produse vor fi in oferta. De la an la an,.

Ce planuri are eMAG pentru Black Friday 2017

EMAG a anuntat data pentru Black Friday 2017. Vine in noiembrie si promite milioane de produse. Anul acesta marcheaza a saptea editie a celui mai asteptat eveniment cu oferte si reduceri a anului. Black Friday va avea loc pe 17 noiembrie. Cei de la eMAG au anuntat ca peste 2. 000 de produse vor fi in [].

Cand e Black Friday 2017 in Romania

Daca pana acum era o dilema cand e Black Friday 2017 in Romania, avem o data exacta direct de la eMAG, magazinul care a adus conceptul in piata noastra. Black Friday a ajuns la cea de-a saptea editie si este cel mai asteptat eveniment de shopping al anului. Black Friday 2017 va fi la finalul [].

Black Friday 2017: Cum se pregatesc retailerii si curierii pentru blestemul din noiembrie

Desi vanzarile explodeaza si trendul de crestere se mentine si dupa incheierea Black Friday, retailerii prezenti in a doua zi a retailArena numesc acest eveniment un blestem, din cauza nivelului foarte ridicat de presiune intr-o perioada.

eMag: in 2017, Black Friday va fi in 17 noiembrie

Cea de-a saptea editie a evenimentului de shopping Black Friday va avea loc in 17 noiembrie, iar retailerul online eMag a anuntat miercuri ca va avea peste doua milioane de produse in oferta. Produsele vor putea fi achizitionate si in rate fara dobanda, prin intermediul cardurilor partenere, iar in aceasta editie vor participa si peste 4. 000 de selleri din marketplace, potrivit eMag.

eMAG va organiza Black Friday pe 17 noiembrie

EMAG a anuntat ca editia din 2017 a Black Friday va fi pe 17 noiembrie, compania promitand doua milioane de produse la oferta. Fenomenul de shopping Black Friday se tine din 2011 in Romania si de la an la an s-au adaugat noi magazine. eMAG, fiind cel mai mare retailer online, data aleasa de acesta este adoptata si de alte magazine. Anul trecut peste 1. 000 de magazine online au participat la Black Friday.

eMAG anunta un card special impreuna cu Raiffeisen

EMAG si Raiffeisen Bank au anuntat un card de cumparaturi Mastercard. Firesc, poti sa strangi puncte de loialitate, dar nu asta e cea mai importanta caracteristica. Cu aproape o luna inainte de Black Friday 2017, eMAG anunta un card, lansat in parteneriat cu Raiffeisen, care iti permite sa faci cumparaturi cu mai multe beneficii. Prin [].

Black Friday de Romania. Cum s-a ajuns ca, in Romania, ziua de reduceri sa se transforme intr-o luna intreaga!

Black Friday care dureaza 24 de ore in America a devenit in Romania un fenomen de sezon. Mii de magazine online si offline pregatesc deja produsele pentru data de 1 noiembrie, atunci cand.

eMAG reduceri electrocasnice TOP 10 oferte ca de Black Friday

EMAG are reduceri in aceasta perioada la electrocasnice mari de diferite tipuri: de la frigidere si combine frigorifice la masini de spalat si aragaze.

eMAG: reduceri la telefoane si alte produse Samsung

EMAG deruleaza o campanie excelenta in aceasta perioada. Samsung Blue Week aduce preturi ca de Black Friday la telefoane, tablete si alte produse ale sud-coreenilor. Black Friday in Romania vine la sfarsitul lunii noiembrie. Pentru acea zi, eMAG sustine ca a pregatit reduceri la circa doua milioane de produse si are alaturi cateva mii de [].

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )