Libnet.ro
UNICEF

09:00

Black Friday 2017 la Flanco: Televizoare reduse cu pana la 44%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Black Friday 2017 la Flanco: Televizoare reduse cu pana la 44%

Black Friday 2017 a inceput deja la Flanco de pe 27 octombrie si se va desfasura pana pe 19 noiembrie. Retailerul a anuntat reduceri de pana la 80% atat online, cat si direct din magazine. Noi ti-am pregatit 3 televizoare la reducere pe care ti le poti. continuă pe Wall-Street Ro

Black Friday 2017 la Flanco: retailerul tocmai a anuntat perioada de reduceri si promotiile

Black Friday 2017 urmeaza sa aiba loc la Flanco intre 27 octombrie si 19 noiembrie, retailerul promitand reduceri de pana la 80% atat online, cat si direct in magazine. Clientii vor putea beneficia si de sistemul de rate fara dobanda.

Ghidul pentru Black Friday 2017: Asociatia Magazinelor Online publica recomandarile pentru o campanie de reduceri corecta

Asociatia Romana a Magazinelor Online ARMO) a publicat versiunea 2017 a ghidului pentru Black Friday. Acesta cuprinde informatii specifice pentru fiecare stadiu al procesului de cumparare, de la faza de prospectie, planificare si derulare a achizitiilor in cazul clientilor, la organizarea cataloagelor de produse, a stocurilor, platilor si livrarilor, dar si a procesului post-vanzare.

Asociatia Romana a Magazinelor Online a lansat ghidul Black Friday 2017: Pretul promotional trebuie sa fie cel mai mic pret din ultimele 30 de zile

Asociatia Romana a Magazinelor Online ARMO) a publicat un ghid pentru aceasta perioada de promotii din 2017. Contine informatii si sfaturi despre toate fazele procesului de cumparare.

Black Friday de Romania. Cum s-a ajuns ca, in Romania, ziua de reduceri sa se transforme intr-o luna intreaga!

Black Friday care dureaza 24 de ore in America a devenit in Romania un fenomen de sezon. Mii de magazine online si offline pregatesc deja produsele pentru data de 1 noiembrie, atunci cand.

eMAG: reduceri in cinstea sarbatorii de Halloween

EMAG continua campania Halloween Crazy Days si aduce o serie de reduceri de care poti sa profiti daca vrei un gadget nou. in mai putin de o luna, eMAG da drumul la Black Friday 2017. Conform eMAG, numeroase produse vor fi la preturi de Black Friday, de la televizoare, telefoane, laptopuri, fashion si articole sportive, pana [].

Reduceri eMAG combine frigorifice. Oferte ca de Black Friday

Daca vreti sa va cumparati o combina frigorifica in aceasta perioada, trebuie sa studiati oferta celor de la eMAG. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG combine frigorifice din aceasta perioada:.

eMAG: iPhone X e disponibil la precomanda

EMAG listeaza deja iPhone X la precomanda. Sunt doua modele, cu doua capacitati de stocare si foarte probabil te intereseaza ce pret are iPhone X. Poate ca cea mai asteptata veste inainte de Black Friday 2017 este iPhone X la eMAG. Ei bine, de azi e disponibil si poti sa fii printre primii care au [].

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )