Libnet.ro
UNICEF

13:45

BLACK FRIDAY 2018. Cum sa faci cumparaturi online in siguranta

Antena3 Antena3,
BLACK FRIDAY 2018. Cum sa faci cumparaturi online in siguranta

Politia Romana are cateva recomandari pentru a nu fi victimele unor posibile inselaciuni online, avand in vedere ca din 17 noiembrie incep reducerile de Black Friday. continuă pe Antena3

Ce produse sa urmaresti de Black Friday 2018: telefoane, laptopuri, electrocasnice, branduri de moda si articole pentru copii

Black Friday 2018 se anunta a fi, iarasi, cel mai mare eveniment de reduceri din istoria eCommerce-ului romanesc, majoritatea magazinelor urmand a intra in joc. eMAG. ro, cel mai mare jucator online, va fi ca de obicei luat cu asalt de la primele ore.

Top oferte din magazine online de homedeco de urmarit de Black Friday

Black Friday 2018 se apropie cu pasi repezi si daca nu ti-ai facut deja o lista de cumparaturi, ar fi cazul sa te grabesti. Asta si pentru ca deja foarte multe magazine si-au anuntat participarea la campania de reduceri si se promit preturi la care.

Farmec: Ne asteptam la cresteri de 30% a vanzarilor de Black Friday

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, pregateste pentru consumatori oferte speciale cu ocazia Black Friday, disponibile in magazinul online si in reteaua magazinelor de brand Farmec si Gerovital. Campania de Black Friday va fi derulata in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )