Libnet.ro
UNICEF

18:30

BLACK FRIDAY 2019 Numarul tranzactiilor online cu cardul a crescut cu circa 90%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BLACK FRIDAY 2019 Numarul tranzactiilor online cu cardul a crescut cu circa 90%

Numarul tranzactiilor online cu cardul a crescut cu circa 90% in 15 noiembrie 2019, cand majoritatea comerciantilor au derulat campania Black Friday, iar suma medie cheltuita a fost de aproximativ 300 lei, in scadere cu 10% fata de 2018, potrivit unui procesator de plati electronice. continuă pe Ziarul Bursa

Netopia: Romanii au cumparat online cu cardul de Black Friday 2019 mai mult decat in editia de anul trecut

In ziua de 15 noiembrie, cand majoritatea comerciantilor parteneri au derulat campania promotionala Black Friday 2019, numarul tranzactiilor online cu cardul a crescut cu circa 90% comparativ cu editia de anul trecut, arata datele procesatorului de plati electronice Netopia Payments, citat de Mediafax.

Black Friday 2019: Ce au cumparat romanii si cati bani au cheltuit

Cumparaturile online de pe mobile au crescut semnificativ in comparatie cu cele de pe desktop cu ocazia Black Friday 2019. De asemenea, romanii au manifestat o preferinta peste medie pentru produsele de fashion si articole pentru copii, in ceea ce priveste cumparaturile online de pe mobile cu ocazia perioadei de reduceri de anul acesta, arata analiza unei companii de performance marketing din Romania.

Black Weekend 2019: Romanii au cheltuit online peste 245 de milioane de lei. Topul tranzactiilor din weekendul reducerilor

In weekendul reducerilor 15 - 17 noiembrie), romanii au cumparat si platit online de peste 245 de milioane de lei, in crestere cu 24% in comparatie cu 2018. Luand in considerare atat comenzile platite online, cat si cele cu numerar la livrare, romanii au cheltuit peste 1,2 miliarde de lei, conform procesatorului de plati PayU Romania.

Romanul care de Black Friday si-a cumparat decapotabila de 110.000 de euro. Ce si-a luat anul trecut

Milioane de televizoare, laptopuri, telefoane, anvelope , si parfumuri, au fost vandute de Black Friday. De Black Friday s-au vandut si cateva tone de carne, mii de nopti de.

Ultima zi la eMAG cu preturi ca de Black Friday: Samsung S10 la mare reducere

Stii ce-a bagat eMAG dupa Black Friday? Reduceri ca de Black Friday. Campania se numeste Crazy Sale si preturile sunt cum te-ai astepta: mici. Campania de Black Friday la eMAG s-a terminat in.

EMAG a expediat 73% dintre comenzile de Black Friday in primele cinci zile

In primele cinci zile de la startul Black Friday, 73% dintre comenzile plasate in ziua cu cele mai multe reduceri din an au fost expediate, iar 62% dintre acestea au ajuns deja la clienti.

Cand se va livra ultima comanda de Black Friday

Succesul vanzarilor de Black Friday le-a dat ceva batai de cap curierilor, acestia avand de livrat zilnic milioane de produse. Doar in primele 48 de ore din depozitul eMag au plecat 265 de tiruri de produse, livrarile continuand sa fie facute in ritm alert si in perioada urmatoare.

Cumparaturi ciudate de Black Friday si cat a costat cel mai scump televizor

Black Friday din acest an a fost un succes, piata dand semne ca a atins un nivel evident de maturizare, fiind cautate anumite categorii de produse care nu erau foarte solicitate in anii trecuti.

Fashion Days a vandut de aproape 70 de milioane de lei, de Black Friday

Fashion Days a inregistrat vanzari de aproape 70 de milioane de lei, in crestere cu 50% fata de editia din 2018, si aproximativ 150. 000 de comenzi plasate, in campania reducerilor de Black Friday.

Ce cumpara romanii de Black Friday. Cazane de tuica, obiective foto, produse de fashion beauty

Romanii au cumparat produse foarte diverse de Black Friday, inclusiv cazane de tuica profesionale, p.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )