Libnet.ro
UNICEF

16:45

Black Friday 2020, altfel in pandemie? Ce aduce nou evenimentul de anul acesta

Playtech Playtech,
Black Friday 2020, altfel in pandemie? Ce aduce nou evenimentul de anul acesta

2020 e un atipic si toate evenimentele programate in aceasta perioada trebuie sa se adapteze. E si cazul Black Friday, eveniment imprumutat de Romania de cativa ani si care a reusit sa. continuă pe Playtech

BLACK FRIDAY IN PANDEMIE: Se estimeaza consumatori noi in online, categorii noi de produse si cresteri semnificative

Compania de tehnologie 2Performan preconizeaza ca Black Friday 2020 va insemna in primul rand un numar semnificativ mai mare de cumparatori online, pe fondul scaderii vizitelor in magazinele offline, dar si categorii noi de produse care vor inregistra vanzari in crestere, ca urmare a schimbarilor din stilul de viata impus de era covid, conform unui comunicat trimis redactiei.

Black Friday incepe la WatchShop.rode azi, cu reduceri de pana la 90% la 15.000 de ceasuri

WatchShop. roincepe azi campania The Amazing Black Friday, cu cele mai multe reduceri din an la ceasuri si produse conexe. Black Friday 2020 se desfasoara la WatchShop. ro in intervalul 2-15 noiembrie si vine cu o serie de noutati si premiere.

Preturi de cruce rosie la eMAG: reduceri masive ca sa uiti ca e Black Friday la Flanco, Altex si altii

In timp ce alte magazine au campanii de Black Friday, eMAG a anuntat November Sales. Multe dintre preturi sunt la fel de mici ca la cei care au Black Friday. Am facut o lista aici. Prin November.

Black Friday Reduceri la anvelope de iarna, pe Velopa.ro

Reducerile de Black Friday sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti echipa masina de iarna, cu anvelope la preturi imbatabile.

Amazon retrage reclamele pentru Black Friday din Franta, din cauza carantinei pentru noul coronavirus

Amazon a decis retragerea reclamelor pentru discounturile de Black Friday din Franta, dupa ce guvernul a afirmat ca aceasta campanie este nedreapta fata micile magazine, care au fost nevoite sa se inchida din cauza carantinei pentru noul coronavirus, transmite Reuters si News. ro.

Amazon retrage reclamele pentru Black Friday din Franta, din cauza carantinei pentru noul coronavirus

Amazon a decis retragerea reclamelor pentru discounturile de Black Friday din Franta, dupa ce guvernul a afirmat ca aceasta campanie este nedreapta fata micile magazine, care au fost nevoite sa se inchida din cauza carantinei pentru noul coronavirus, transmite Reuters.

Start-up-ul LogTech Postis ofera retailerilor acces gratuit la tehnologiile sale, de Black Friday

Accesul este complet si gratuit la platforma Postis pentru optimizarea tuturor proceselor de distributie si livrare, in luna noiembrie, fara limita de volum.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )