Libnet.ro
UNICEF

18:30

Black Friday 2020. Magazinele cu cele mai ieftine parfumuri

B1 B1,
Black Friday 2020. Magazinele cu cele mai ieftine parfumuri

Black Friday a dobandit tot mai multi fani in Romania. Vinerea neagra vin, anul acesta, cu oferte speciale, in special pentru doamne si domnisoare. Mai exact la parfumuri si cosmetice. Descopera reduceri. continuă pe B1

Black Friday 2020. Magazinele unde gasesti lingouri de aur la oferta

Black Friday 2020 vine cu o serie de reduceri si ofere speciale in Romania. Unul dintre produsele cu adevarat speciale pe care romanii le pot gasi la promotie in acest sezon sunt lingourile de aur. eMAG este.

Black Friday 2020. Unde gasesti cele mai ieftine bilete de avion

DeBlackFriday, companiile aerieneanunta mai multe oferte pentru cei care isi doresc sa calatoreasca in viitorul apropiat, in ciuda crizei sanitare declansata de noul coronavirus de tip.

Ghidul eMag pentru cumparaturile de Black Friday 2020

Black Friday 2020 are loc in luna noiembrie in Romania, cu doua saptamani mai devreme decat in Statele Unite ale Americii. eMAG este magazinul pe care toti romanii stau cu ochii de Black Friday 2020.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la tablete si magazinele care le ofera

Evenimentul Black Friday, sau Vinerea Neagra, este asteptat anual de milioane de romani. Urmatorul eveniment este programat la jumatatea lunii noiembrie si sunt asteptate numeroase surprize. Anul2020.

Black Friday 2020. Agentiile de turism care ofera cele mai bune promotii pentru vacante

Peste mai putin de o luna, agentiile de turism din toata tara au posibilitatea de a-si prezenta cele mai bune oferte pentru destinatii de vis din Europa. Oferte de vacanta de Black Friday.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la telefoane si unde le gasesti

De Black Fridai, eMAG anunta mai multe oferte pentru cei care vor sa isi schimbe telefonul. Compania vine cu cele mai multe reduceri in aces sens, gata sa capteze atentia oricarui.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la electocasnice si magazinele unde le gasesti

A mai ramas putin pana laBlack Friday2020, cunoscut si sub numele de Vinerea neagraa preturilor. Pandemia de Covid-19 a dat peste cap cifrele multor retaileri si producatori, iar.

A 10-a editie de Black Friday incepe la Flanco

Sezonul de promotii de Black Friday incepe la Flanco de maine si se va derula in perioada 23 octombrie - 30 noiembrie. Retailerul va oferi reduceri de pana la 80% la peste 1 milion de produse, in cele 157 de magazine din 117 orase din Romania, precum si online, anunta comunicatul companiei remis redactiei noastre.

Business report: Nicolae Cinteza: Momente care mi-au ridicat tensiunea. Afacerile fostilor sefi ai serviciilor secrete. Cum sa evitati capcanele de Black Friday, consultand istoricul preturilor. O perspectiva istorica asupra pandemiei, cu profesorul Boia

Nicolae Cinteza: Momente care mi-au ridicat tensiunea: atacul speculativ pe leu, zvonistica si retragerile de la Banca Transilvania din toamna lui 2008 si partial cazul BRS * Generalii Predoiu, Coldea, Dumbrava, Stan si Toba fac bani din consultanta. Ce profit au firmele lor * O perspectiva istorica asupra pandemiei, cu profesorul Lucian Boia * Cum puteti evita capcanele ofertelor de Black Friday, consultand istoricul preturilor * Economist senior la The Economist: Partidele de centru-dreapta din Romania vor castiga alegerile *Unul din zece romani cu credit Prima Casa nu mai plateste rate * Ordonante pentru gestionarea crizei epidemice, adoptate de guvern * Ministrul Popescu, despre granturi: Nu ma pronunt * Cifrele cu privire la infectiile intraspitalicesti ar trebui sa fie mai mari, afirma ANMCS * Expert: Petrecerile de Craciun si Revelion, doar cu testul COVID-19 negativ.

Anuntul zilei pentru toti romanii: eMAG face spectacol cu reduceri. E pomana inainte de Black Friday

Black Friday va fi abia la mijlocul lunii noiembrie, dar deja sunt oferte bune la eMAG. Am ales cateva produse ca sa ai ce sa alegi in aceasta perioada si sa nu regreti. Cand vine vorba de.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )