Libnet.ro
UNICEF

07:45

Black Friday: ANPC a primit aproape 800 de reclamatii in 2018, pentru pret incorect sau chiar mai mare decat cel anterior

Adevărul Adevărul,
Black Friday: ANPC a primit aproape 800 de reclamatii in 2018, pentru pret incorect sau chiar mai mare decat cel anterior

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a primit dupa campania de Black Friday din 2018 aproape 800 de reclamatii, printre motivele invocate find acela ca produse achitate nu au fost livrate, pretul incorect sau chiar mai mare decat cel anterior, refuz de a primi produsul returnat. continuă pe Adevărul

eMAG Black Friday 2019 e aproape aici. Televizor 4K sub 900 de lei

EMAG Black Friday 2019 este dupa colt, dar magazinul online emag. ro are deja reduceri excelente la diferite produse, inclusiv la televizoare cu rezolutia 4K Ultra HD.

ANPC: Aproape 800 de reclamatii primite in 2018 dupa Black Friday

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a primit dupa campania de Black Friday din 2018 aproape 800 de reclamatii, printre motivele invocate find acela ca produse achitate nu au fost livrate, pretul incorect sau chiar mai mare decat cel anterior, refuz de a primi produsul returnat. Amenzile aplicate au fost in valoare de 215. 000 de lei, aproape jumatate din suma vizand operatori economici din judetul Prahova.

eMAG Black Friday 2019 incepe in forta! Laptop la 500 de lei plus alte 11 produse ieftine

EMAG Black Friday 2019 este aproape aici! Magazinul online emag. ro a anuntat deja o lista de produse care au reduceri substantiale vineri, 15 noiembrie.

Black Friday 2019: ANPC cere consmatorilor sa-i raporteze orice abatare a magazinelor. Regulile de baza

Magazinele online si cele conventionale trebuie sa aiba mare grija de Black Friday 2019: Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) i-a indemnat pe cumparatori sa-i reclame orice abatere de la reguli intalnita in perioada de reduceri de preturi care culmineaza vineri, 15 noiembrie 2019. Un Ghid ANPC enumera cateva reguli de baza legate de presuri, garantii, service, returnari de produse.

BLACK FRIDAY 2019. Directorul general al ANPC, mesaj pentru romani in perioada marilor reduceri de preturi

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) recomanda cumparatorilor sa se informeze cat mai complet asupra produselor pe care intentioneaza sa le achizitioneze, in.

Semnal de alarma de Black Friday: cum stii ca esti tepuit, conform ANPC

De Black Friday e multa galagie cu reducerile. Unele corecte, altele inselatoare. Directorul ANPC a explicat cum iti dai seama ca ceva nu e in regula. Si daca nu e, atunci poti sesiza.

Fashion Days, crestere uriasa de Black Friday, cu aproape 50% mai mult fata de anul precedent

Estimarile spun ca site-ul va inregistra comenzi in valoare de aproape 70 de milioane de lei pana la finalul Black Friday, iar valoarea medie a cosului de cumparaturi a atins suma de 460 de lei.

Solutia secreta de Black Friday: unde ai pe eMAG telefoane Samsung aproape la jumatate de pret

Black Friday a inceput la eMAG in dimineata zilei de 15 noiembrie, la 7:25. S-au dat rapid, in cateva secunde, cele mai tari reduceri printre care si un telefon Samsung la 200 de lei. Chiar si asa, mai exista un truc prin care sa vezi rapid ce telefoane au reducere masiva. Sa prinzi un Samsung .

Fashion Days Black Friday 2019. Cu 128 de lei te imbraci de sus pana jos

Fashion Days Black Friday 2019 se apropie de cea de-a treia zi de mari reduceri. Fashiondays. ro tocmai a adaugat produse noi in a doua zi de Black Friday si ii premiaza pe clientii care si-au primit deja comenzile.

Ziua reducerilor, nebunie in mediul online. Ce au comandat romanii de Black Friday

Romanii cumpara la foc continuu de Black Friday. Pana acum, doar un singur retailer a primit comenzi de peste 300 de milioane de lei, iar ziua este abia la jumatate. Autoritatea Nationala pentru Protectia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )